Καρολίνα: Χαίρομαι που ο Μπο δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων

27 Ιαν. 2023 - 13:33 | Media
Καρολίνα: Χαίρομαι που ο Μπο δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων

Είναι λογικό να έχει λήξει η σχέση μου με τον Μπο... Χαίρομαι που ο Μπο δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων...

Η Καρολίνα Καλύβα στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor, απάντησε για τον Μπο.

«Με τον Μπο ήμασταν ένα μήνα μαζί κι ήταν αρκετά έντονο. Τι τελευταίες ημέρες προβλήθηκε στα social. Θα ήταν σαν θείο δώρο (σ.σ. αν έμπαινε στο παιχνίδι) γιατί θα μπορούσα να του μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω face to face κάποια πράγματα. Είναι στενάχωρο όλο αυτό και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται με αυτόν τον τρόπο. Η ζωή τα έφερε έτσι να γίνουν έτσι» είπε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα.

«Είναι λογικό να έχει λήξει η σχέση μου με τον Μπο. Αμέσως με το που ακούσαμε την ανακοίνωση αυτή, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ευτυχώς που το έμαθε όσο πιο γρήγορα γινόταν, δεν ήθελα να το περιμένει… Ο Μπο ήταν φίλος με τον Μάριο, το γνωρίζω αυτό.

Ό,τι έγινε στο παιχνίδι είχε στο τιμόνι του πλοίου η παραγωγή και για μένα καλώς το έκανε, τώρα το πώς θα το διαχειριστώ εγώ είναι κάτι που θα κρατήσω στα προσωπικά μου αρχείο. Χαίρομαι που είπε ότι δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί αν μη τι άλλο ο Μπο είναι ένας άνθρωπος που έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω και είναι νοήμων. Η κάθε παρεξήγηση λύνεται με τον σωστό λόγο» δήλωσε η Καρολίνα Καλύβα.