Survivor: Στα μαχαίρια Μαριαλένα και Στέλλα για την έξω ζωή της Καρολίνας

29 Ιαν. 2023 - 22:17 | Media
Survivor: Στα μαχαίρια Μαριαλένα και Στέλλα για την έξω ζωή της Καρολίνας

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο Survivor Αll Star μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ειδικά η Στέλλα Ανδρεάδου θέλησε να εκφράσει την προσπική της άποψη για το γεγονός πως αποχώρησε η συμπαίκτρια της.

Κάτι που, όμως, δεν άρεσε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία και αποχώρησε άρον άρον από την συζήτηση όταν άκουσε την Στέλλα να μιλάει για την… έξω προσωπική ζωή!

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Στέλλα Ανδρεάδου μοιράστηκε στην καλύβα της μπλε ομάδας πως «πιστεύω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο οι συναντήσεις με την κόκκινη ομάδα. Όσον αφορά στο έξω, στα μάτια του κοινού. Αυτοί το σεβάστηκαν και εμείς σεβαστήκαμε το γεγονός ότι δεν ξανάγινε ποτέ κάποια συνάνηση, αλλά εγώ θεωρώ ότι έπαιξε έναν μικρό ρόλο αυτή η συνάντηση. Η Καρολίνα νομίζω πως είχε μια σχέση έξω, έτσι δεν είναι; Δεν θα πάω όμως στο προσωπικό σε καμία περίπτωση. Απλώς λέω πως στα μάτια του κοινού θεωρώ εγώ θα φάνηκε αυτό. Έτσι πιστεύω, ότι έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο».

«Εγώ αποχωρώ» αναφώνησε, λιτά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αφήνωντας πίσω την υπόλοιπη μπλε ομάδα. «Οποιοσδήποτε παίκτης και να φεύγει από αυτό το παιχνίδι, είμαστε ή δεν είμαστε κοντά του, καλό θα ήταν να τον σεβόμαστε γιατί δεν είναι εδώ ώστε να μπορεί να απαντήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δηλαδή αυτό που είπαν κάποιοι πριν για την προσωπική ζωή της Κάρολ, πραγματικά εμένα με έθιξε».

«Η Στέλλα υποστήριξε ότι ίσως να έφταιξε αυτό που έγινε με τον Μάριο και την προσωπική της ζωή έξω και όλο αυτό να της στοίχισε. Πράγμα το οποίο εμένα δεν μου άρεσε σαν κουβέντα γιατί η Καρολίνα δεν είναι εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να απαντήσει στα λεγόμενα των παιδιών. Πόσο μάλλον δεν μου άρεσε όταν γίνεται αναφορά στην προσωπική της ζωή γιατί νομίζω ότι δεν αφορά κανέναν η προσωπική ζωή μας έξω από το παιχνίδι» δήλωσε, εν συνεχεία εμφανώς συγχυσμένη, στην κάμερα του Survivor All Star.