Παγιδευμένοι Spoiler: Σοκ - Ο άνδρας που δολοφόνησε τον Άγγελο

29 Ιαν. 2023 - 22:25 | Media
Παγιδευμένοι Spoiler: Σοκ - Ο άνδρας που δολοφόνησε τον Άγγελο

Ο Δημήτρης κάνει τα πάντα για να αθωωθεί η Άννα για τη δολοφονία του Άγγελου στη σειρά Παγιδευμένοι. Μαζί με τον Αντρέα προσπαθούν να φτάσουν πρώτοι στον ένοχο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Στη σειρά Παγιδευμένοι μπορεί οι εξελίξεις να προλάβουν τις προσπάθειες του Δημήτρη. Και να αναδείξουν την αλήθεια που κανείς (είναι η αλήθεια) δεν περιμένει. Μήπως τελικά όλοι ψάχνουν σε λάθος κατεύθυνση για τον άνθρωπο που στέρησε τη ζωή στον Άγγελο; Η Άννα είναι αυτή που κατηγορείται για τη δολοφονία του άλλοτε συνεργάτη της αλλά και φονιά της αδελφής της, όμως όλοι γνωρίζουμε ότι η δικηγόρος δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το έγκλημα.

Κάποιος φρόντισε να την ενοχοποιήσει και μάλιστα τα σε βάρος της στοιχεία είναι συντριπτικά, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα των φυλακών. Κι αυτό γιατί τη δεδομένη στιγμή κανείς δεν είναι σε θέση να τα αντικρούσει και δεν μπορεί να εμποδίσει την προφυλάκισή της.

Η δικηγόρος όμως είναι σίγουρη για την αθωότητά της. Η περιγραφή της Άννας ήταν αναλυτική. Μια γυναίκα ήταν στο δάσος και πάτησε τη σκανδάλη να σκοτώσει τον Άγγελο. Υποστηρίζει ότι η μνήμη της δεν την απατά, όμως οι ανατροπές που θα έρθουν θα αφήσουν τους φαν της σειράς του ΑΝΤ1 με το στόμα ανοικτό.

Ο δολοφόνος του Άγγελου ίσως τελικά δεν είναι γυναίκα αλλά άνδρας! Οι έρευνες για τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου στρέφονται σε πρόσωπα όπως η Κλειώ και η Κατερίνα, οι οποίες έχουν και το ανάλογο κίνητρο. Οι έρευνες του Ανδρέα όμως φέρνουν αναπάντεχα αποτελέσματα. Στην έρευνα που έγινε στον τόπο της δολοφονίας βρέθηκε ένα γάντι, το οποίο και περισυνέλεξε. Πάνω του υπήρχε μια τρίχα, με τα αποτελέσματα από το εργαστήρι να δείχνουν ότι πρόκειται για ανδρική, χωρίς όμως να είναι του Άγγελου.

Το εύρημα αυτό κάνει την αστυνομία να πιστεύει ότι ο δολοφόνος ίσως τελικά να είναι ένας άντρας. Μπορεί να έχει και μακριά μαλλιά ή να φορούσε περούκα. Το στοιχείο αυτό το ξέχασε ο αληθινός δράστης ή το «φύτεψε» κάποιος κατά την έρευνα στον τόπο του εγκλήματος; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, τότε η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη, αφού ο δολοφόνος έχει πρόσβαση στην αστυνομία και γνωρίζει από την πρώτη στιγμή την εξέλιξη των ερευνών.

Η παραγωγή των Παγιδευμένων έδωσε το recap των τελευταίων επεισοδίων: