Επικαιρότητα:

Survivor: Κι όμως, βγήκε απρόσμενα υποψήφιος μετά από τη βαριά ήττα

30 Ιαν. 2023 - 07:17 | Media
Survivor: Κι όμως, βγήκε απρόσμενα υποψήφιος μετά από τη βαριά ήττα

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής στο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Οι Διάσημοι και οι Μαχητές κλήθηκαν ξανά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας το οποίο συνδύαζε και έπαθλο φαγητού.

Λίγο πριν ξεχυθούν στο στίβο μάχης, όμως, οι Μπλε είχαν μια απρόσμενη… άφιξη στην παραλία τους. Ο λόγος για τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο, ο οποίος και επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να ενισχίσει την προσπάθεια των Μαχητών. Μάλιστα, η πρώην αλλά και νυν συμπαίκτρια του, Εύα Σαλταφερίδου δεν έκρυψε την μεγάλη της έκπληξη.

«Εκεί που απολάμβανα το υπέροχο πιτάκι που μας έφτιαξε η Στέλλα, ξαφνικά ακούω μια φωνή. Βγαίνω προς τα έξω και τι να δω; Είδα τον Χάρο να κοντοζυγώνει πάνω στη βάρκα. Λέω, δεν μπορεί. Κι όμως είναι αληθινό. Ήρθε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα μας» τόνισε χαρακτηριστικά η καλλονή παίκτρια του Survivor All Star για να συμπληρώσει τα εξής. «Στη δική μας χρονιά δυστυχώς υπήρχε μια αναταραχή, μια συμπάθεια δεν θα το πω… Υπήρχε όλη την ώρα ένας τσακωμός μεταξύ μας χωρίς λόγο ουσιαστικό. Απλά κάτι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ενοχλήσει λίγο και να δημιουργήσει μια ένταση στην ομάδα, προφανώς εγώ αυτό καταλάβαινα γιατί άμα τύχαινε και του μιλούσα καλά έλεγε «έλα, έλα αυτό δεν πουλάει». Τώρα ελπίζω να μην ήρθε με αυτή τη διάθεση. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες ακόμα, είναι σαν να ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι ξανά από την αρχή οπότε ελπίζω να βρει αλλού ενδιαφέρον».

Στην πορεία του επεισοδίου, όταν ήρθε η ώρα για το αγώνισμα, το σκορ έμελλε να είναι ξεκάθαρο και η διαφορά των δύο ομάδων μεγάλη. Και αυτό μιας και οι Διάσημοι κέρδισαν με 10 – 2 τους Μαχητές.

Αυτός ήταν και ο λόγος που στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, όπου όλοι συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, η κόκκινη ομάδα είχε απλώς ρόλο παρατηρητή. Στον αντίποδα βρίσκονταν οι Μπλε, οι οποίοι και έπρεπε να ψηφίσουν τον πλέον αδύναμο τους παίκτη ώστε να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την τρέχουσα εβδομάδα.

Και ήρθε η στιγμή ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει το όνομα του πρώτου παίκτη που βγαίνει στον τάκο. Αυτός είναι ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος διανύει μόλις τις πρώτες του ημέρες στο ριάλιτι επιβίωσης και αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα που δεν έχει ασυλία λόγω προσαρμογής. «Είναι δύσκολο αυτό γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς. Είμαι μόλις μια εβδομάδα εδώ και δεν είναι ότι καλύτερο να βγαίνεις υποψήφιος. Σίγουρα δεν έχω δείξει ακόμη το πρόσωπο που μπορώ να βγάλω, είμαι μόλις επτά ημέρες εδώ και ο κόσμος θα κρίνει» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κρις Σταμούλης.