Επικαιρότητα:

Survivor: Φωτιά στην καλύβα – Η Ασημίνα με κινητό, φεύγουν οι παίκτες απ’ το συμβούλιο

31 Ιαν. 2023 - 08:48 | Media
Survivor: Φωτιά στην καλύβα – Η Ασημίνα με κινητό, φεύγουν οι παίκτες απ’ το συμβούλιο

Μπορεί να μην έχει κλείσει ούτε ένα μήνα το Survivor All Star στον αέρα του ΣΚΑΪ, αλλά φαίνεται ότι όλα όσα θα δούμε το επόμενο διάστημα ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Το τρέιλερ που παίζει στον αέρα για το αποψινό επεισόδιο είναι σοκαριστικό.

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι μπλε ήταν οι πρώτοι που δέχθηκαν την ήττα κι έπρεπε να ψηφίσουν έναν παίκτη από την ομάδα τους προς αποχώρηση. Έτσι, έριξαν στον τάκο τον Κρις Σταμούλη, ο οποίος τόνισε ότι είναι μέσα στο παιχνίδι μόνο μία εβδομάδα.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, αφού οι μπλε δέχθηκαν για άλλη μια φορά συντριπτική ήττα κι οι κόκκινοι έχουν ανοίξει αρκετά την ψαλίδα στο σκορ. Στο συμβούλιο του νησιού επέλεξαν την Εύη Σαλταφερίδου, τόσο λόγω των δηλώσεών της όσο και των επιδόσεών της που έχουν αρχίσει να πέφτουν σε μεγάλο βαθμό. Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος δεν αποδίδει καθόλου αγωνιστικά.

Όπως βλέπουμε, λοιπόν, στο trailer για το Survivor που θα δούμε το βράδυ της Τρίτης 31 Ιανουαρίου, η καλύβα της μπλε ομάδα αρπάζει φωτιά. Οι παίκτες σοκαρισμένοι βλέπουν τα πάντα να καταστρέφονται. Μετά από το επόμενο αγώνισμα ασυλίας, όμως, συμβαίνει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί…

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ζητά από τον Νίκο Μπάρτζη να πάρει τον λόγο. Εκείνος αποκαλύπτει σε όλους ότι «συνέλαβε» ένα άτομο μέσα στο δάσος με κινητό τηλέφωνο. Όλοι οι παίκτες του Survivor εξεγείρονται και ζητούν να μάθουν για ποιον πρόκειται. Ο Νίκος Μπάρτζης, χωρίς δεύτερες σκέψεις, λέει στο Survivor που πρόκειται για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.  

Οι Μαχητές ένας ένας αποχωρούν σε έξαλλη κατάσταση από το συμβούλιο και όλοι αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις στη συνέχεια του Survivor.