Survivor: Μαζική αποχώρηση - Έβαλε φωτιά το κινητό της Ασημίνας

31 Ιαν. 2023 - 11:01 | Media
Survivor: Μαζική αποχώρηση - Έβαλε φωτιά το κινητό της Ασημίνας

 Χαμός στο αποψινό συμβούλιο του Survivor. Ο Νίκος Μπάρτζης έριξε τη «βόμβα» για το κινητό της Ασημίνας.

Το νέο τρέιλερ του σημερινού Survivor δείχνει πολλές εξελίξεις. Ξεκινά με τη φωτιά που ξεσπάει στην καλύβα των Μπλε και καταλήγει με μία μαζική αποχώρηση από το συμβούλιο.

 «Έπιασα άνθρωπο με κινητό στο δάσος» λέει ο παίκτης των Κόκκινων, Νίκος Μπάρτζης, με τον Τάκη να τον προκαλεί να πει για ποιον μιλάει. «Η Ασημίνα» αποκαλύπτει για τη συμπαίκτριά του ο Μπάρτζης και ακολουθεί χαμός με φωνές και έντονες αντιδράσεις. Όλη η ομάδα των Μπλε σηκώνεται και φαίνεται να αποχωρεί από το συμβούλιο.
 
Θα έχει προηγηθεί ο στίβος μάχης όπου διεξάγεται ο τρίτος και πιο κρίσιμος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας. Τα πνεύματα οξύνονται και οι δύο ομάδες ρίχνονται στη μάχη με πρωτοφανές πάθος. Ποιος θα κερδίσει θα το δούμε απόψε στις οθόνες μας.

Survivor: Αναγνωστόπουλος και Εύη νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση
Χθες, οι δύο ομάδες συγκεντρώθηκαν για το συμβούλιο του νησιού για να συζητήσουν όσα προηγήθηκαν στον αγώνα ασυλίας, τον οποίο έχασαν για ακόμα μια φορά οι Μπλε.

Ο Νίκος Μπάρτζης και η Αφροδίτη Σκαφιδά πήραν τον λόγο και μίλησαν για το πως στήνουν κάποιοι από τους Μαχητές το παιχνίδι υπέρ τους. Κι αναφέρθηκαν στον Ηλία Γκότση και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Ανέφεραν πως υπάρχει στους μπλε ομάδα πέντε ατόμων που δεν θα ψηφιστούν μεταξύ τους ποτέ.

Στη συνέχεια οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν για να εκλέξουν τους επόμενου υποψήφιους για αποχώρηση και η «κάλπη» έβγαλε Κώστα Αναγνωστόπουλο και Εύη, που μαζί με τον Κρις Σταμούλη είναι υποψήφιοι.