Επικαιρότητα:

Survivor: Αποβλήθηκαν Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα από το παιχνίδι – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

01 Φεβ. 2023 - 08:13 | Media
Survivor: Αποβλήθηκαν Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα από το παιχνίδι – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Η παραγωγή αποφάσισε για την πορεία της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor και πραγματοποιήθηκε έκτακτο συμβούλιο για όλες τις εξελίξεις. Ο λόγος ήταν πως οι δύο παίκτριες ήρθαν σε επαφή με έναν άνθρωπο στην ζούγκλα και τις έδωσε κινητό.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός έγινε έρευνα από την παραγωγή και το πόρισμα ήταν το εξής: «Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός στο Survivor.

«Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor» έκλεισε.