Survivor All Star: Πόσα κινητά υπάρχουν στο παιχνίδι; - τι λέει ο Γιώργος Ταβλαδάκης

02 Φεβ. 2023 - 14:24 | Media
Survivor All Star: Πόσα κινητά υπάρχουν στο παιχνίδι; - τι λέει ο Γιώργος Ταβλαδάκης

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης βρέθηκε σήμερα στο πάνελ της «Super Κατερίνας» και απάντησε για τα κινητά στο «Survivor All Star», την «αγανάκτηση» του Νίκου Μπάρτζη και την παραγωγή.
 
Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα αποτελούν πλέον παρελθόν για το «Survivor All Star». Οι δύο παίκτριες, από τα φαβορί του παιχνιδιού, βρίσκονται καθ’ οδόν προς την Αθήνα μετά από επιβεβαίωση της καταγγελίας ότι είχαν στην διάθεσή τους κινητό.

Φυσικά, όπως όλοι θυμόμαστε, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι παίκτες του «Survivor» πιάνονται στα πράσα με κινητό. Έχει συμβεί με τον Τάλα και τον Άρη Σοϊλέδη, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με στέρηση τριών επάθλων, ενώ για κάποιους άλλους αιωρείται η υποψία.

Η μέθοδος που φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε κάθε φορά είναι η ίδια. Κάποιοι παίκτες έρχονται σε συνεννόηση με ντόπιους τους οποίους συναντούν σε απομονωμένα σημεία για να πάρουν στο χέρι τους το πολυπόθητο κινητό.

Γιατί έκανε την καταγγελία ο Νίκος Μπάρτζης

Ένα από τα πρόσωπα για τα οποία έχει γίνει γνωστό ότι είχαν κινητό στο «Survivor» είναι ο Τζέιμς Καφετζής. Ο Ροδίτης επιχειρηματίας του τουρισμού φαινόταν πολύ καλά ενημερωμένος για ό,τι συνέβαινε στην Ελλάδα και, μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη είχαν δημιουργήσει μια αχτύπητη τριάδα, έως τη στιγμή που ο Τζέιμς αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

 
Το γεγονός επιβεβαίωσε σήμερα ο Γιώργος Ταβλαδάκης, συμπαίκτης του Τζέιμς και του Νίκου, ο οποίος είπε στην «Super Κατερίνα» ότι πολλοί συμπαίκτες τους πέτυχαν τον Τζέιμς στη ζούγκλα με κινητό και η σχετική πληροφορία είχε μεταφερθεί στην παραγωγή.

Τα ρωτήματα λοιπόν είναι: Γιατί ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος προστάτευσε με τη σιωπή του τον Τζέιμς, πρωτοστάτησε φέτος στην αποκάλυψη της παραβατικής συμπεριφοράς των συμπαικτριών του; Τι μεσολάβησε ώστε να αλλάξει στάση; Και τι έκανε η παραγωγή για να τιμωρήσει τους παραβάτες και να θωρακίσει την αξιοπιστία του παιχνιδιού;

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης σήμερα δικαιολόγησε τη στάση της παραγωγής τότε λέγοντας ότι «ο καθένας μπορεί να βγει να πει χίλια δυο πράγματα. Το θέμα είναι να αποδειχθούν».

 
Με ποιον επικοινώνησαν Ασημίνα και Δαλάκα

Μιλώντας στην κάμερα, ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε κάτι που θα συζητηθεί. Ο ζαχαροπλάστης αναγνώρισε ότι οι συμπαίκτριες του τιμωρήθηκαν δίκαια αλλά επισήμανε ότι και ο ίδιος δεν ξέρει τι θα έκανε αν βρίσκονταν σε παρόμοια θέση. Αν δηλαδή του παρουσιάζονταν μια ευκαιρία να επικοινωνήσει με τα παιδιά μετά μερικές εβδομάδες απουσίας από το σπίτι του.

Ορμώμενοι από αυτό το γεγονός, τα μέλη του πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασαν πως είναι άλλο να μπεις στον πειρασμό να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και άλλο να μπεις στα social για να αντλήσεις πληροφορίες για το παιχνίδι. Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για ανθρώπινη αδυναμία, ενώ στη δεύτερη μιλάμε για προσπάθεια χειραγώγησης του παιχνιδιού.

 
Μάλιστα, κρίνοντας από τις δηλώσεις του Χρήστου Δάντη, οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα δεν χρησιμοποίησαν το κινητό για να επικοινωνήσουν με δικούς τους ανθρώπους αλλά για να αποκτήσουν ένα πλεονέκτημα έναντι των αντίπαλών τους.

Δείτε τα σχετικά βίντεο: