Επικαιρότητα:

Survivor: Χάος και οργή πριν το φινάλε – Οι Μπλε αποχώρησαν χαρίζοντας το έπαθλο

03 Φεβ. 2023 - 08:44 | Media
Survivor: Χάος και οργή πριν το φινάλε – Οι Μπλε αποχώρησαν χαρίζοντας το έπαθλο

Σε μια πρωτοφανή κίνηση για το Survivor προχώρησε η μπλε ομάδα, το βράδυ της Πέμπτης, αμέσως μετά την… διακοπή – και όχι ολοκλήρωση – του αγωνίσματος επάθλου. Και αυτό μιας και όλοι οι παίκτες αποχώρησαν με οργή και πολλές αιχμές για την αντίπαλο ομάδα από τον στίβο μάχης.

Ειδικότερα, όταν ο πίνακας του σκορ έδειξε 8 για τους Μαχητές έναντι 6 των Διασήμων, η επιλογή της κόκκινης ομάδας να βγάλει εκτός αγώνα ορισμένους παίκτες λόγω τραυματισμών έκανε πυρ και μανία τους αντιπάλους τους. Αυτό συνέβη, ασφαλώς, καθώς οι Μαχητές εκτίμησαν ότι υπάρχει δόλος πίσω από ατή την κίνηση και το έκαναν σκόπιμα προκειμένου να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Έτσι, με πλήθος βαριών εκφράσεων που έφεραν σε αμηχανία τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό, η μπλε ομάδα αρνήθηκε να συνεχίζει και θέλησε να αποχωρήσει άρον άρον από τον στίβο μάχης. Πίσω έμειναν μόνο, για λίγο, η Εύη Σαλταφερίδου και η Μελίνα Μεταξά προκειμένου να εξηγήσουν τους λόγους αυτής της αποχώρησης τονίζοντας πως, παρά την πείνα τους, οι Μαχητές αρνούνται να δεχτούν το έπαθλο φαγητού παραχωρώντας το εν τέλει στην κόκκινη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του Ελληνικού Survivor κατά την οποία παίκτες της μιας ομάδας αρνούνται να συνεχίσουν, λόγω ηθικής, να βρίσκονται στον ίδιο στίβο μάχης με την αντίπαλη τους ομάδα.