Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για Βαρεμένο – Καραμανλή: «Πώς σκέφτηκες να το κάνεις; Είναι δυνατόν;»

03 Φεβ. 2023 - 11:55 | Media
Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για Βαρεμένο – Καραμανλή: «Πώς σκέφτηκες να το κάνεις; Είναι δυνατόν;»

Για το επεισόδιο μεταξύ Βαρεμένου και Καραμανλή χθες στον ΣΚΑΙ μίλησε σήμερα η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια δεν μάσησε τα λόγια της και τα είπε έξω από τα δόντια.

«Θεωρώ ότι πάνω στο γεγονός, ούτε καν να το προφέρεις μπορείς, μπροστά στους γονείς και σε όλη την οικογένεια, στον χαμό των δύο παιδιών και στον τρόπο που φύγανε, δεν μπορείς καν να μιλήσεις. Όποιος αναφέρεται σε αυτό και συσχετίζεται με άλλα πράγματα, είτε έχουν πολιτική διάσταση, είτε έχουν κοινωνική διάσταση. Για μένα είναι απαράδεκτο. Σε αυτό χρειάζεται για’ μένα μόνο σιωπή.

Δεν μιλάς, σκύβεις το κεφάλι, κάνεις την προσευχή σου και λες δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις οικογένειες. Όποιος πάει προετοιμασμένος σε μια εκπομπή, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτό το τραγικό γεγονός και σκέφτηκε να τυπώσει κάτι, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω σε ανθρώπινο επίπεδο. Πώς σκέφτηκες να το κάνεις, όταν από πίσω, στον κορμό της σκέψης σου, υπάρχει αυτό το τραγικό γεγονός», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Κλείνοντας, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Απαράδεκτη και μια συμπεριφορά που είναι βία, είναι κίνηση και μιλάμε για ένα άνθρωπο με πολλά χρόνια αέρα στις πλάτες του. Με αφορμή ένα γεγονός θέλουμε να τους βάλουμε όλους στο ίδιο καζάνι; Για κάτι ανθρώπινο, για μία συμπεριφορά. Είναι δυνατόν;».