Αυτή η νύχτα μένει: Η σκηνή που συγκλόνισε – Τι θα δούμε απόψε

03 Φεβ. 2023 - 12:29 | Media
Αυτή η νύχτα μένει: Η σκηνή που συγκλόνισε – Τι θα δούμε απόψε

Ο συνταρακτικός διάλογος δύο γυναικών στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» συγκλόνισε…

«Εάν δεν γκρεμιστούν μπροστά σε όλους αυτοί που μας αδίκησαν, παραμένουν τέρατα» με αυτή τη φράση η Νίτσα, χθες βράδυ, έβαλε το μαχαίρι σε μια πληγή της κοινωνίας που πάντα αιμορραγεί. Μία γυναίκα που έχει πέσει θύμα βιασμού πρέπει να το καταγγείλει ή όχι;

 Η Μυρτώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό που βίωσε την ίδια στιγμή που η Διαμάντω με τη Νίτσα συζητούν αν θα πρέπει να προχωρήσει σε καταγγελία.

Η Νίτσα, που και η ίδια έχει κακοποιηθεί, επιμένει ότι είναι ο μόνος τρόπος για να επουλώσει τις πληγές της ενώ η Διαμάντω, πιο συντηρητική, σκέφτεται τον αντίκτυπο που θα έχει αυτό στην ίδια τη Μυρτώ.

 Ένας συνταρακτικός διάλογος δύο γυναικών που ουσιαστικά είναι ο εσωτερικός διάλογος και η πάλη κάθε γυναίκας – θύμα βιασμού, εάν πρέπει να προχωρήσει σε καταγγελία ή όχι.

Ένα θέμα που δεν πρέπει να «κρύβεται κάτω από το χαλί» και δυο ερμηνείες της Κόρας Καρβούνη και της Άννας Μάσχα που συγκίνησαν τηλεθεατές και χρήστες των κοινωνικών δικτύων όπως την κοινότητα γυναικών «Υπέροχες Γυναίκες».

Τι θα δούμε σήμερα, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου
Η Βρεττώ ανακαλύπτει το ψέμα της Φωτεινής ενώ ο Χρήστος θα δεχτεί «χτύπημα» από την Εύη που μεγαλώνει τη λύσσα του για το Βαρδάρη. Ο Γιώργης συνεχίζει να πολιορκεί την Νίτσα κι ο Τάσος είναι βαρύς γιατί αύριο παντρεύεται.

Κι εκείνο που θα του συμβεί και θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του, κανείς δεν το είχε φανταστεί. Η σύλληψη του Μίλτου αναγκάζει το Στέλιο να προσπέσει στο Χρήστο που, για να αποφασίσει, προσμετρά κόστος και κέρδος. Ο Πόντικας γίνεται στήριγμα της Μυρτούς στην οδυνηρή της παρουσία στον ιατροδικαστή.

Η μέρα του γάμου του Τάσου φθάνει και ο Γιώργης ζητά από τη Νίτσα να τον συνοδεύσει ενώ ο αναστατωμένος Τάσος αποκαλύπτει την παράφορη συνάντηση του με την άγνωστη γυναίκα στο «Όνειρο».

Η Ζέτα παρατηρεί τις παράξενες αντιδράσεις της φίλης της μετά την τελευταία νύχτα. Η Βρεττώ αγωνίζεται να κατευνάσει τις εντάσεις μέσα στο σπίτι και το μένος του Χρήστου για τον Βαρδάρη. Η τελευταία κίνηση του Παπαδόπουλου φαίνεται πως πια δένει χειροπόδαρα τον Στρατή.