MasterChef 2023: Οι τρεις συνταγές με τάπας και η αποχώρηση

04 Φεβ. 2023 - 13:37 | Media
MasterChef 2023: Οι τρεις συνταγές με τάπας και η αποχώρηση

Ημέρα αποχώρησης ήταν η χθεσινή (07/02) για το «MasterChef 2023» κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε στο STAR, αφού ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο Έλσον Γιάννης Μπεντάι, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Θεόδωρος Γαλάνης διεκδίκησαν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Αυτοί ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την πρώτη ομαδική δοκιμασία του «MasterChef 2023», αφού οι κόκκινοι ηττήθηκαν και έτσι οδηγήθηκαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Μάλιστα, οι τέσσερις παίκτες κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε πιάτο αντιγραφής, που έφερε την υπογραφή του καταξιωμένου σεφ Μίλτου Αρμένη.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να δοκιμαστούν σε τρία πιάτα τάπας (κουνουπίδι σχάρας με μους ρέγγας, γαρίδες γαρδούμπα και καρβούνι ημίπαστο «παστιτσάδα») και τις εντυπώσεις του guest chef αλλά και των Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου κέρδισε ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης.

Πάντως, ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό μαγειρικής είναι ο Έλσον Γιάννης Μπεντάι μιας και συγκέντρωσε μόλις 20 βαθμούς, ο οποίος ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι εδώ που έφτασα. Πιστεύω ότι είναι νωρίς που αποχωρώ αλλά δεν πειράζει».