Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η ανάρτηση που «καίει» το Survivor

04 Φεβ. 2023 - 13:40 | Media
Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η ανάρτηση που «καίει» το Survivor

Όλο νόημα και με βέλη προς όλες τις κατευθύνσεις ήταν η πρώτη ανάρτηση που έκανε στα social media ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο γνωστός ως «Μισθοφόρος» ήταν τελικά αυτός που αποχώρησε από το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης, αφού το κοινό του έδειξε την πόρτα της εξόδου στην ψηφοφορία.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και αποχώρησε από το Συμβούλιο του Νησιού χωρίς να χαιρετήσει κανέναν συμπαίκτη του.

«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω» αρκέστηκε να πει ο παίκτης της Μπλε ομάδας, όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για τα συναισθήματά του τώρα που αποχωρεί από το Survivor.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε την πρώτη του δημοσίευση στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής, αναρτώντας σε στόρι του τη φωτογραφία από το γνωστό τσίρκο Medrano και βάζοντας tag «Δομινικανή Δημοκρατία». Μία ανάρτηση-φωτιά με πολλούς αποδέκτες.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από την αποχώρησή του, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε ένα ατύχημα στο αγώνισμα της Πέμπτης, όταν λίγο έλειψε να πνιγεί κατά την πτώση του στο νερό με τον Γιώργο Κόρομι.

Ενδιαφέρον θα έχει και η συνέχεια του Survivor, μετά την αποχώρηση-σοκ του Μισθοφόρου, αλλά και οι πρώτες συνεντεύξεις που αναμένεται να δώσει ο ίδιος στις εκπομπές του ΣΚΑΪ.