Σίσσυ Χρηστίδου: Με αρρώστησε αυτή η υπόθεση, δε μπορούσα να συνέλθω

04 Φεβ. 2023 - 14:01 | Media
Σίσσυ Χρηστίδου: Με αρρώστησε αυτή η υπόθεση, δε μπορούσα να συνέλθω

Την προσωπική της δυσαρέσκεια και απέχθεια εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι». Η γνωστή παρουσιάστρια, κατά τον πρόλογο της συζήτησης για την υπόθεση βιασμού ενός 4χρονου παιδιού στην Έδεσσα, δε δίστασε να κρύψει την τεράστια θλίψη που της προκάλεσε η συγκεκριμένη είδηση μέσα στην εβδομάδα.

«Θα πάμε σε αυτή την υπόθεση που εμένα με αρρώστησε μέσα στη βδομάδα… δηλαδή δε μπορούσα να συνέλθω. Δε μπορεί να το χωρέσει το μυαλό. Δεν ξέρω, αυτά τα πράγματα γίνονταν πάντα; Εμείς δεν τα ξέραμε; Εμείς δεν τα βλέπαμε; Δε μπορώ να καταλάβω» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μιλάω για αυτό το 4χρονο παιδί. Αυτή η ιστορία και οι περιγραφές του παιδιού νομίζω ότι και τον πιο σκληρό άνθρωπο τον λυγίζουν. Ό,τι αντοχές και να ‘χεις, πέφτουν τα τείχη. Δεν είναι διαχειρίσιμο» τόνισε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

 
Στην εκπομπή μίλησαν επί του θέματος η δημοσιογράφος Μαρία Γουγουτσά, που μετέφερε το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αλλά και ο Γιάννης Μαρακάκης, συνήγορος της μητέρας του 4χρονου παιδιού, ο οποίος συνομίλησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου για τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης.