Επικαιρότητα:

Survivor: Τους έριξαν στον τάκο κι υπήρξαν αντιδράσεις

07 Φεβ. 2023 - 08:34 | Media
Survivor: Τους έριξαν στον τάκο κι υπήρξαν αντιδράσεις

Τα αίματα έχουν ανάψει στο Survivor κι οι συνεχείς ήττες έχουν φέρει αντιπαραθέσεις και πίκρα στους Μαχητές, ο οποίοι μάταια προσπαθούν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Οι τακτικές της ομάδας δεν αποδίδουν κι οι παίκτες της ομάδας δεν μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς φταίει. Για αυτόν τον λόγο ψάχνουν τον καντέμη των Μπλε, που συγκεντρώνει τα βέλη.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor, ο πρώτης παίκτης που προέκυψε από την ψηφοφορία των Μπλε κι ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό ήταν ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος συγκέντρωσε 6 ψήφους ενώ ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος πήραν από 3 ψήφους. Ο παίκτης δέχτηκε χωρίς εντάσεις την υποψηφιότητά του και το απέδωσε στο γεγονός ότι ίσως δεν έχει πείσει ακόμα με τις επιδόσεις του και την αγωνιστικότητά του τους συμπαίκτες του στο Survivor.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε κι απόψε με τους Μπλε να δέχονται πλέον την μια ήττα μετά την άλλη και να μην ξέρουν πως να διαχειριστούν την πτώση τους. Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, που ακολούθησαν από την ψηφοφορία, ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο πρώτος το περίμενε, ενώ η Μαριαλένα μίλησε για συνεννόηση από ορισμένους παίκτες.

Ποιος παίκτης θα κλείσει αύριο τον κύκλο των υποψηφιοτήτων για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor;