Επικαιρότητα:

Χαμός στον αέρα μεταξύ Λιάγκα – Κούγια: Έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή

08 Φεβ. 2023 - 12:55 | Media
Χαμός στον αέρα μεταξύ Λιάγκα – Κούγια: Έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή

Γιώργος Λιάγκας και Αλέξης Κούγιας σε ακόμα μία τηλεοπτική αντιπαράθεση με νέους χαρακτηρισμούς, λόγω της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Γίνεται μια μάχη από αυτούς που ένα χρόνο τώρα προκαταδίκασαν την κ. κατηγορουμένη και μεταξύ αυτών είστε κι εσείς και υπάρχουν και οι άλλοι άνθρωποι που θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε ο Αλέξης Κούγιας και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε εκνευρισμένος: 

«Τι είναι αυτά που λέτε; Έχουμε παρουσιάσει όλες τις απόψεις κι εσείς προσωπικά έχετε βγει πολλές φορές εδώ. Τώρα θα φωνάξω. Λέω καθημερινά από πέρυσι ότι εύχομαι καμία μάνα να μην έχει σκοτώσει τα παιδιά της.

Βγήκε και ο Λαζόπουλος… Απορώ πώς ταυτίζεστε με τον Λάκη Λαζόπουλο εσείς που έχετε πρόβλημα; Πείτε κι εσείς να βάλουμε κελιά εδώ στο πλατό».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Οι τακτικοί δικαστές τον αθώωσαν σε όλες τις υποθέσεις, οι ένορκοι τον καταδίκασαν παρασυρμένοι από όλους εσάς». Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα.

«Είστε κορυφαίος δικηγόρος. Μου λέτε τώρα ότι μια απόφαση δικαστηρίου αν την πάρουν οι λαϊκοί και δεν την πάρουν οι νομικοί δεν έχει υπόσταση. Μα δεν μπορείτε να τα λέτε αυτά τα πράγματα εσείς που είστε κορυφαίος παράγοντας της δικαιοσύνης στην Ελλάδα», είπε ο δημοσιογράφος και ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε: «Δεν μπορώ να το πω εγώ και μπορείς να το πεις εσύ που έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή;

«Εγώ έχω τελειώσει το Πολυτεχνείο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.