Επικαιρότητα:

Survivor All Star: Η Μελίνα έκανε τσακωτούς Βασάλο – Μαριαλένα

14 Φεβ. 2023 - 11:57 | Media
Survivor All Star: Η Μελίνα έκανε τσακωτούς Βασάλο – Μαριαλένα

Αγανάκτησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star» με την Μελίνα Μεταξά, η οποία, απ’ ό,τι φαίνεται, έχει κάνει σκοπό της ζωής της να παρακολουθεί και την παραμικρή κίνηση του συμπαίκτη της και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Μάλιστα, πριν από κάποια επεισόδια τους «έδωσε» χωρίς δεύτερη σκέψη μπροστά στην κάμερα, λέγοντας ότι το σκάνε τα βράδια από την καλύβα κι εξαφανίζονται στο δάσος.

 Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το ίδιο «σκηνικό» επαναλήφθηκε μέσα στην εβδομάδα, με την Μελίνα να μένει άγρυπνη ολόκληρο το βράδυ για να παρακολουθήσει τις κινήσεις των συμπαικτών της.

Όμως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος την βρήκε επιστρέφοντας στην καλύβα να τον παρατηρεί μόνη ανάμεσα στους κοιμισμένους συμπαίκτες τους, πέρασε στην επίθεση. 
«Δεν με πειράζει που δεν αγωνίζεται. Άλλα με πειράζουν στην Μελίνα. Η ανακατωσούρα, αυτός είπε αυτό, ο άλλος είπε το άλλο, ένας κύκλος να ανακατεύουμε τα πάντα, η παρακολούθηση βράδια, η παρακολούθηση τη μέρα, που πάει αυτός, τι κάνει εκείνος. Αυτά με ενοχλούν. Θέλει να τα ξέρει όλα και μετά τα μεταφέρει. Είναι το μεγαλύτερο λάθος. Κράτα τα για τον εαυτό σου και παίξε στρατηγικά. Δηλαδή τι κάνεις; Αυτό που βλέπεις που κάνω, το μεταφέρεις στον άλλον; Δεν ξέρω.

Σηκώθηκα χθες το βράδυ τρεις η ώρα. Γυρνώντας ήταν οκλαδόν πάλι, όπως την προηγούμενη φορά με την πανσέληνο που τρόμαξα. Είδα δυο μάτια να με κοιτάνε» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του «Survivor All Star».

Όσο για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη; Η αγαπημένη του Σάκη Κατσούλη κατηγόρησε τη Μελίνα ότι ζηλεύει επειδή ο Κωνσταντίνος δεν της δίνει πλέον τη σημασία που τις έδινε παλιότερα . «Θα είμαι ειλικρινής. Η Μελίνα τον τελευταίο καιρό φέρεται λίγο περίεργα. Νιώθω ότι στο προηγούμενο συμβούλιο με ψήφισε επειδή κάνω πιο κοντινή παρέα με τον Κωνσταντίνο.

Νιώθω -δεν ξέρω αν ισχύει αυτό το πράγμα που ξεστόμισα πριν από λίγο- επειδή ο Κωνσταντίνος και η Μελίνα ήταν γενικά πιο κοντά, γνωρίζονταν απ’ έξω, και μετά ήρθα εγώ πιο κοντά με τον Κωνσταντίνο, είναι λίγο σαν να της έφαγα τη θέση με κάποιο περίεργο τρόπο.

Βέβαια, εγώ με τον Κωνσταντίνο είμαστε ξεκάθαρα φίλοι. Είμαστε φιλαράκια, μιλάμε, επικοινωνούμε . Μιλάμε για την έξω μας ζωή, μιλάμε για τον Σάκη, μιλάμε για την Ευρυδίκη, μιλάμε για όλα αυτά. Παρόλα αυτά νιώθω ότι έφαγα καποιανής τη θέση» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, θέλοντας να ξορκίσει κάθε υποψία ότι η σχέση της με τον Βασάλο μπορεί να έχει ρομαντική διάσταση.

Δείτε το σχετικό βίντεο: