Επικαιρότητα:

Σασμός: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Παύλο – ποιος τον απειλεί

15 Φεβ. 2023 - 13:06 | Media
Σασμός: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Παύλο – ποιος τον απειλεί

Η άφιξη του Παύλου στην Άνω Ποριά στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου του «Σασμού» πάγωσε τους συγχωριανούς του. Η εξαφάνισή του πριν από πολλά χρόνια είχε οδηγήσει τους στο συμπέρασμα ότι ήταν νεκρός. Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός του παπά Μιχάλη, ο οποίος ήθελε με αυτόν τον τρόπο να βάλει τελεία και παύλα στην βεντέτα ανάμεσα στα δύο μεγάλα σόγια της περιοχής.

Η εξαφάνιση του Παύλου Βρουλάκη τότε οδήγησε σε μια μακριά περίοδο σχετικής ηρεμίας που διαταράχθηκε μόνο όταν η Αργυρώ βρέθηκε στον δρόμο του Αστέρη και οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

Στα τελευταία επεισόδια του «Σασμού» ο Παύλος έχει ξαναρχίσει τα παλιά του «κόλπα». Παραβλέποντας τις επιθυμίες της Αργυρώς και της Μαρίνας, ανέλαβε τον ρόλο του «προστάτη» της οικογενείας και οργάνωσε την απαγωγή του Αστέρη.

Όμως, σχεδόν παράλληλα, οι τηλεθεατές παρακολουθούμε τον «νταή» Βρουλάκη για να γίνεται χαλί να τον πατήσει η Αιμιλία, η πρώην σύζυγός του που μετά από τον εικονικό θάνατό του συνέχισε τη ζωή της στο πλευρό του κοινού φίλου τους, Δημήτρη.

Το πλησίασμα ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους έχει ανησυχήσει τον Δημήτρη, ο οποίος ζήτησε από την γυναίκα του να σκεφτεί και να του πει τι πραγματικά θέλει για το μέλλον τους.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού»
Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στον «Σασμό» ο Παύλος ξέραμε ότι υπήρχε ένα μυστικό που επικρέμεται πάνω από το κεφάλι του. Οι άνθρωποι που ξέρουν την αλήθεια για τους λόγους που ο ξάδελφος του Μάρκου Βρουλάκη έφυγε από την Κρήτη είναι ο Μιχάλης, ο Ευθύμης και, όπως αποδεικνύεται πλέον, ο Μάρκος.

 
Σε μια συζήτηση ανάμεσα στον Παύλο και τον Φαρμάκη, ο θείος της Αργυρώς βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Δημήτρης, ο παλιός φίλος του και ανταγωνιστής του για την καρδιά της Αιμιλίας, γνωρίζει την αλήθεια για τον ρόλο του στον θάνατο του Βασίλη Σταματάκη.

Ο Δημήτρης δεν θα αφήσει φυσικά το γεγονός ανεκμετάλλευτο. Είναι αποφασισμένος να διαφυλάξει τον γάμο του και γνωρίζει ότι η Αιμιλία, και λόγω της ιδιότητας της ως εισαγγελέως, είναι υποχρεωμένη να δράσει αν πέσει στην αντίληψή της ότι ο Παύλος βαρύνεται με φόνο.

Ευθύμης και Δημήτρης κρατούν στα χέρια τους την τύχη του Παύλου. Ο μεν Ευθύμης θέλει να δει τον Φραγκιαδάκη να πληρώνει για τον θάνατο της Ράνιας, κατά προτίμηση με τη ζωή της Μαρίνας, ο δε Δημήτρης θέλει να τον δει να εξαφανίζεται από την περιοχή και από τη ζωή της γυναίκας του.Στο μεταξύ η Αιμιλία πλησιάζει καθημερινά όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για τη δράση του Φαρμάκη, θέτοντας ερωτήματα που ο Παύλος δυσκολεύεται να απαντήσει.

 
Και ενώ ο Παύλος αναζητεί τρόπο διαφυγής, ο Ευθύμης παίρνει για άλλη μια φορά τα πράγματα στα χέρια του. Στέλνει αυστηρό μήνυμα στη Στέλλα, παραγγέλνοντας το αυτοκινητικό ατύχημα που στέλνει τον Τάσο στο νοσοκομείο, και ενοχοποιεί τον Μαθιό για τον φόνο του Πάνου που ο ίδιος διέπραξε.

Δείτε σκηνές από το επεισόδιο του «Σασμού» της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου: