Επικαιρότητα:

Survivor: Αυτή είναι η τετράδα των υποψήφιων προς αποχώρηση

08 Μαρ. 2023 - 09:05 | Media
Survivor: Αυτή είναι η τετράδα των υποψήφιων προς αποχώρηση

Σαν βόμβα έπεσε πριν από λίγες ημέρες η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor κι από τότε άνοιξαν οι ασκοί του αιόλου.

Με τα όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον πρώην παίκτη του Survivor προκάλεσαν αντιδράσεις. Με την ήττα της κόκκινης ομάδας βρέθηκε η κατάλληλη ευκαιρία από τους συμπαίκτες της να την πετάξουν στον τάκο ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Το κλίμα εχει στραφεί πλέον εναντίον της κι οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, εξοργισμένος από όσα συνέβησαν, εξαπέλυσε αδιανόητη επίθεση προς το πρόσωπό της με προσβολές και στο χθεσινό συμβούλιο επικράτησε πανικός. Μετά την δέυτερη ήττα οι κόκκινοι αποφάσισαν να καταψηφίσουν τόσο την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λόγω της αγωνιστικότητάς της, όσο και τον Σπύρο Μαρτίκα λόγω της εριστικής συμπεριφοράς του. Μάλιστα, η πρώτη ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να μην την στηρίξει, αν νιώθει πως δεν περνά καλά στην ομάδα της.

Μετά από ένα σερί ηττών, η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε στον αποψινό αγώνα ασυλίας. Η μπλε ομάδα επέλεξε να στείλει στον τάκο ως τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι έχει κουραστεί με αυτήν την κατάσταση.

Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος. Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor;