Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αποκάλυψε το ποσό που πήρε στο Survivor

16 Μαρ. 2023 - 08:48 | Media
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αποκάλυψε το ποσό που πήρε στο Survivor

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου άνοιξε τα χαρτιά της για τα γεγονότα στο «Survivor All Star» στον Νίκο Μουτσινά και αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση του Μάριου όταν του είπε τι έχει συμβεί μετά από την αποκάλυψη του «φλερτ» του με την Καρολίνα –«χτύπησε το κεφάλι του σε μια κολώνα»-, την ψυχολογική κατάσταση της Ελευθερίας Ελευθερίου και πολλά άλλα.

Όμως, όλοι σταθήκαμε στην αποκάλυψή της για τα χρήματα που εισέπραξε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και την στάση της απέναντι στα σχόλια που εισπράττει καθημερινά στα social media.

«Εγώ δεν νιώθω τίποτα τώρα. Είμαι τόσο καλά που αποχώρησα. Πήγα τρεις εβδομάδες, έκανα διακοπές κι έβγαλα και 15.000 ευρώ. Μια χαρά είναι. Κοίταξε τώρα μαύρισμα, αποτοξίνωση από κινητά τροφές και τα λοιπά.
Είμαι στο κέντρο μου κι έτοιμη. Όταν εκτίθεται κάποιος, θα έχει και love θα έχει και hate. Δεν μπορεί να έχει μόνο love ή μόνο hate, θα έχουμε από όλα. Τα ακούω και τα ασπάζομαι όλα και το μόνο που με έχει στενοχωρήσει, είναι ότι έχει στενοχωρηθεί η Βρισηίδα και θα ήθελα να μιλήσουμε γιατί εγώ την αγαπώ» δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην αποκαλυπτικότατη συνέντευξή της στο «Καλό Μεσημεράκι».

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στον Νίκο Μουτσινά: