Επικαιρότητα:

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής μετανιωμένος τρέχει να βρει τη Ζέτα

16 Μαρ. 2023 - 19:31 | Media
Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής μετανιωμένος τρέχει να βρει τη Ζέτα

Το γλέντι στο «Όνειρο» συνεχίζεται την ίδια ώρα που ο Στρατής και ο Χρήστος έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει».

 Ο Διαγόρας προσφέρει οικονομική στήριξη στον Χρήστο την οποία δεν μπορεί να αρνηθεί, ο Γιώργης βάζει όρια στη Βρεττώ σε μία προσπάθεια να προστατεύσει την αγαπημένη του, η Φωτεινή ακούει αυτό που δεν έπρεπε και ο Στρατής τρέχει να βρει τη Ζέτα μετανιωμένος αλλά τον περιμένει μια μεγάλη απογοήτευση. 

Ενώ στην πίστα του «Ονείρου» η διασκέδαση ανάβει, κάτω στη σάλα όλοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τις «φλόγες», εκτός του Διαγόρα που ξεφαντώνει. Ο Χρήστος και ο Στρατής θα βρεθούν αντιμέτωποι για μια ακόμα φορά.  Ο Στρατής θα διαλέξει το λυτρωτικό δρόμο που οδηγεί στη Ζέτα, όμως, μια ακόμα έκπληξη τον περιμένει. Ο Σταματιάδης δέχεται απειλές και βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλλημα που τον αναγκάζει να σκεφτεί τις πραγματικές προτεραιότητες του. Ο Πόντικας καταφέρνει να δει τη Μυρτώ στην κλινική.

  Ο Διαγόρας απλώνει τις επιχειρήσεις γοητείας στο σπίτι του Χρήστου και εκείνος αναγκάζεται να αποδεχτεί τη «βοήθεια» του την ίδια στιγμή που η Βάσω του θέτει όρια. Η Φωτεινή σε μία ακόμα απρόσμενη, όσο και απελπισμένη, πράξη της.