Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Δημήτρης - Στην φυλακή η Άννα για την δολοφονία του. Έτσι τελειώνει ο πρώτος κύκλος

17 Μαρ. 2023 - 10:58 | Media
Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Δημήτρης - Στην φυλακή η Άννα για την δολοφονία του. Έτσι τελειώνει ο πρώτος κύκλος

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη να μην συνεχίζει την δεύτερη σεζόν στην σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, αφού πρόκειται να τον δολοφονήσουν και να πεθάνει. Η αλήθεια όμως είναι μια και την αποκαλύπτει η Τούρκικη σειρά.

Η σειρά Yargi είναι η μεταφορά της σειράς την οποία φέτος βλέπουμε για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου και στην γειτονική χώρα έχουν ήδη παρακολουθήσει το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου.Αυτό είναι το φινάλε του πρώτου κύκλου στην σειρά Παγιδευμένοι - Το τέλος του Δημήτρη

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια που έρχονται - σύμφωνα πάντα με τον Τηλεθεατή - , θα μαθευτεί ότι ο Θοδωρής ήταν εκείνος που σκότωσε τον πατέρα της Άννας και ο Σπύρος βοήθησε στο να εξαφανιστεί το πτώμα. Ο πρώτος θα μπει και πάλι φυλακή, ενώ ο δεύτερος θα καθεραιθεί των καθηκόντων του. Η Άννα όμως θα προσπαθήσει να τους αθωώσει!

Σύντομα θα αποκαλυφθεί, πως το όπλο εκπυρσοκρότησε την ώρα που Θοδωρής και Κοσμάς πάλευαν όμως ήταν ακόμη ζωντανός. Λίγο αργότερα ο φίλος του ο Άκης βρέθηκε στο σημείο και του έδωσε την χαριστική βολή έπειτα από εντολή του Άγγελου. Το αποδεικτικό στοιχείο βρίσκεται στο κινητό του Άκη που το έχει ο Αλέκος.

Όλοι ωστόσο βρίσκεται εναντίον του. Η Υβόννη η γυναίκα του θέλει να τον εκδικηθεί και να τον χωρίσει. Έτσι στήνει ένα σχέδιο για να τον βγάλει επιτέλους από τη μέση. Έπειτα από ένα πλάνο που καταστρώνουν με τον βοηθό του, καταφέρνουν να αρπάξουν κάποια έγγραφα που να τον ενοχοποιούν για διάφορες πράξεις του και τελικά ο Αλέκος μπαίνει φυλακή. Μάλιστα, βρίσκεται και το κινητό του Άκη το οποίο αθωώνει τον Θοδωρή.

Η οικογένεια ενώνεται ωστόσο οι πληγές θα αργήσουν να επουλωθούν. Ο Δημήτρης λοιπόν, αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές. Η Άννα ωστόσο του κάνει έκπληξη και πάει μαζί του.

Λίγο καιρό αργότερα αποφασίζουν να παντρευτούν. Άννα και Δημήτρης ενώνουν τις ζωές τους για πάντα και ορικίζονται μόνο ο θάνατος να τους χωρίσει. Έτσι και γίνεται...

Έξι μήνες μετά ο Δημήτρης δολοφονείται και η Άννα μπαίνει φυλακή. Μήπως κάτι κρύβει και δεν θέλει να αποκαλύψει τον πραγματικό ένοχο;

 
Συνεχίζει και στον δεύτερο κύκλο ο Δημήτρης;
Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο Δημήτρης θα συνεχίζει και την δεύτερη σεζόν των Παγιδευμένων. Άρα λογικά κάποιος τον θέλει νεκρό, αλλά δεν είναι στα αλήθεια νεκρός.

.youweekly