Επικαιρότητα:

Survivor – Acun: Γι’ αυτό αποβάλαμε την Δαλάκα – Ήταν αδύνατο να επιστρέψει

17 Μαρ. 2023 - 12:37 | Media
Survivor – Acun: Γι’ αυτό αποβάλαμε την Δαλάκα – Ήταν αδύνατο να επιστρέψει

Τι δήλωσε ο Acun Ilicali σε πρόσφατη συνέντευξή του στο TV8 για την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το All Star Survivor;

O Acun Ilicali μιλάει για την αποβολή Ασημίνας και Δαλάκα

«Υπήρξε ένα πρόβλημα επικοινωνίας στο ελληνικό παιχνίδι. Ένας παίκτης πραγματοποίησε μια παράνομη επικοινωνία. Είχα ρωτήσει όλους τους παίκτες σε μια συνάντηση που είχαν μαζί τους τι τιμωρία επιθυμείτε αν συμβεί κάτι παρόμοιο; Όλοι απάντησαν αποβολή και συμφώνησα. Τους γνωρίζω όλους προσωπικά, είμαι φίλος τους καθώς έχω παρουσιάσει 30 επεισόδια.

 Τελοσπάντων το Survivor ξεκίνησε και την τέταρτη ή πέμπτη εβδομάδα υπήρξε ένα πρόβλημα με τηλέφωνο, με την Δαλάκα. Όλοι οι παίκτες έκαναν φασαρία και επικαλέστηκαν την συμφωνία που είχαμε. Ασφαλώς και υπήρχε συμφωνία γι αυτό απομακρύναμε την Δαλάκα και την Ασημίνα που ήταν μαζί της. Την αγαπώ πολύ κι αυτήν. Αυτές οι δύο ήταν μαζί. Η Δαλάκα είναι μια παίκτρια πολύ κοντά σε εμένα.

Όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρέθηκε κάποια επικοινωνία. Αυτό που έκανε ήταν ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα μέσω τηλεφώνου για το φαγητό αυτό. Αλλά αυτό θεωρείται ζήτημα επικοινωνίας ή όχι; Αλλά λόγω της αντίδρασης των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Δαλάκα.

Εκείνη την περίοδο δυστυχώς συνέβη ο σεισμός. Κατέρρευσα και δεν πήγα στον Δομίνικο.  Οι μέρες περνούσαν και ήμουν επικεντρωμένος στον σεισμό. Δεν ήταν προτεραιότητα τι θα συμβεί με την Δαλάκα και την Ασημίνα. Δεν θα συζητούσα ξανά το συμβάν. Αυτό που είδατε ήταν αυτό που είπα πριν. Δυστυχώς όμως μετά από τόσες μέρες και αφού είχε περάσει ο καιρός ήταν αδύνατον να επιστρέψει η Δαλάκα. Η Δαλάκα και η Ασημίνα αποβλήθηκαν», είπε ο γνωστός παραγωγός.

youfly.