Ντέπυ Γκολεμά για Μουτσινά: «Καταλαβαίνω την ανάγκη του να ξεκουραστεί, εφόσον έχει καλύψει την τσέπη του»

17 Μαρ. 2023 - 12:57 | Media
Ντέπυ Γκολεμά για Μουτσινά: «Καταλαβαίνω την ανάγκη του να ξεκουραστεί, εφόσον έχει καλύψει την τσέπη του»

Τα πρόσωπα της επικαιρότητας, αλλά και τις εξελίξεις με τις τηλεοπτικές μεταγραφές των τελευταίων ημερών σχολίασε η Ντέπυ Γκολεμά.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα του “Super Κατερίνα”, η γνωστή τηλεκριτικός εστίασε τόσο στη μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ όσο και την τηλεοπτική «παύση» του Νίκου Μουτσινά από την επόμενη σεζόν.

«Άρχισαν λίγο να βαράνε τα τηλεοπτικά… όργανα και οι περισσότεροι ασχολούμαστε είτε με το τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς, είτε με το τι έκανε ο Μάρκος Σεφερλής. Θεωρώ ότι είναι λίγο ανήθικο, άκομψο το να κάνει μία ανακοίνωση ο ΣΚΑΪ για τη μεταγραφή (του Μάρκου Σεφερλή), ενώ ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τον ΑΝΤ1.

Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό μεσούσης της σεζόν, τόσο γρήγορα. Του πηγαίνει του Σεφερλή ο ΣΚΑΪ, γιατί το συγκεκριμένο κανάλι κινείται σε τέτοια νερά. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό, αυτό δεν πρέπει να το παραγνωρίζουμε καθόλου.

Τόσο χαζοί δεν είμαστε να θεωρήσουμε τυχαία τα πράγματα. Έπρεπε κάτι να κάνει ο ΣΚΑΪ για να κοπάσει ο θόρυβος του Μουτσινά. Καταλαβαίνω την ανάγκη του Νίκου να ξεκουραστεί, εφόσον έχει καλύψει την τσέπη του όλα αυτά τα χρόνια» είπε, ενώ αναφερόμενη στην επικείμενη πρεμιέρα της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1 σχολίασε:

«Διάβασα ένα ευφάνταστο Δελτίο Τύπου με όλα αυτά που λέει ότι θα κάνει αυτή η κοπέλα. Ας ξεκινήσει με το καλό, μη την πιάσουμε από τα μαλλιά από τώρα αλλά, παιδιά, μαζευτείτε λίγο με τα Δελτία Τύπου. Όλα αυτά που γράφετε, δεν γίνονται σε μία εκπομπή»