The Crown: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

18 Μαρ. 2023 - 19:27 | Media
The Crown: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Συνεχίζονται τα γυρίσματα της έκτης σεζόν της δημοφιλούς δραματικής σειράς «The Crown» του Netflix, που διηγείται την ιστορία της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και όλης της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Στον τελευταίο κύκλο της σειράς θα δούμε και το ειδύλλιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον από τα φοιτητικά τους χρόνια στο St. Andrews.

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με τους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα πλέον της Ουαλίας.

H Meg Bellamy και ο Ed McVey είναι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ και, όπως φαίνεται, μοιάζουν αρκετά στους Βρετανούς γαλαζοαίματους που υποδύονται.

Η μελαχρινή κοπέλα και ο ξανθός πρίγκιπας γνωρίστηκαν κατά την φοίτησή τους στο κολέγιο και έγιναν ζευγάρι μέχρι να παντρευτούν στο Αββαείο του Γουέστμινστερ το 2012.

Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λούις, που φέρουν πριγκιπικούς τίτλους.

Ο Γουίλιαμ, από Δούκας του Κέιμπριτζ είναι πλέον πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, μετά τον θάνατο της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ και την ενθρόνιση του πατέρα του, Καρόλου.

Η τελευταία σεζόν της σειράς πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμη στην παραγωγή. Η πέμπτη σεζόν κυκλοφόρησε στα τέλη του 2022 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία – με τους θαυμαστές, να επαινούν την Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Νταϊάνα και την Imelda Staunton ως την βασίλισσα Ελισάβετ.