Επικαιρότητα:

Survivor All Star spoiler: Όνομα έκπληξη! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

20 Μαρ. 2023 - 08:57 | Media
Survivor All Star spoiler: Όνομα έκπληξη! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η 11η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε όπως έκλεισε η 10η, δηλαδή ευνοώντας τους Μαχητές. Οι Μπλε την προηγούμενη εβδομάδα κατάφεραν να νικήσουν μόνο το έπαθλο επικοινωνίας ενώ έβγαλαν 5 προτεινόμενους από την ομάδα τους.

Αυτή η νέα εβδομάδα λοιπόν τους έδωσε ένα boost παραπάνω αφού πέρα από την ασυλία έφαγαν κιόλας! Ωστόσο, σήμερα ξεκινάει μια άλλη ημέρα, μια ημέρα που δυστυχώς δεν τους θέλει νικητές αφού ήδη το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει εδώ ότι οι Κόκκινοι κερδίζουν! Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποιον θα ψηφίσουν οι Μπλε!

 
Ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από τους Μπλε στο Survivor All Star
Το δεδομένο μέχρι στιγμής, αυτό που όλοι περιμέναμε σε μια ενδεχόμενη ήττα των Μπλε, είναι πως θα καταψηφιζόταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξανά αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που έρχονται από τον ίδιο τον Άγιο Δομίνικο, δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο!

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από την Μπλε ομάδα, αυτός που θα κάνει παρέα στη Νικόλ, είναι ο Τάκης Καραγκούνιας! Σίγουρα η απόφαση αυτή της μπλε ομάδας δεν θα μείνει ασχολίαστη από τον Τάκη που ξέρουμε πως ο λόγος του είναι βαρύς, οπότε απόψε το συμβούλιο του νησιού θα είναι αν μη τι άλλο γεμάτο εκπλήξεις!