Επικαιρότητα:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το όχι στο Survivor All Star και ο νέος του ρόλος στη Γη της Ελιάς

20 Μαρ. 2023 - 16:47 | Media
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το όχι στο Survivor All Star και ο νέος του ρόλος στη Γη της Ελιάς

Στον καναπέ της Ελένης έκατσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο πρώτος Έλληνας survivor πιστεύει πως κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του έναν νικητή.

Για την αποδοχή του κόσμου που κέρδισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρχικά από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά στην μεγάλη δημοτικότητα που συνέχισε να έχει ανέφερε ότι  βασίζεται στην ειλικρίνεια που έχει αναπτύξει με τον κόσμο.

Για την απόφαση του να μην ξανασυμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης απάντησε ότι δεν θα το ξαναέκανε γιατί δεν θα αισθανόταν άνετα.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης ο Γιώργος Αγγελόπουλος ότι την άρνησή του  για την συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης την είχε δώσει από τον Σεπτέμβριο.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή σχολίασε: «Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να γνωστοποιώ τι κάνω στην ζωή μου την προσωπική. Δεν αφορά κανέναν, το ότι μπορεί να είσαι παρέα με έναν άνθρωπο μπορεί να είναι χίλια πράγματα. Ας μείνουμε σε αυτό».

Η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου
Στην συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου και την συμμετοχή στην σειρά «Τατουάζ».

«Ήταν, σίγουρα, τότε ένα ρίσκο, περισσότερο από οτιδήποτε γιατί συμμετείχα σε μία πολύ επιτυχημένη σειρά. Τώρα αισθάνομαι πιο άνετα, κι έχω κάνει και πράγματα, τα οποία σίγουρα θα με βοηθήσουν σε αυτή την συνεργασία».

Η είσοδος στην σειρά «Η Γη της Ελιάς»
Για την είσοδό του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» ανέφερε: «Θα μπω με τον ρόλο του Ορέστη Αντωνιάδη, είμαι από το Περιστέρι της Αθήνας, θα είμαι γυμναστής. Θα επισκεφτώ την Μάνη για τουρισμό, αλλά ο λόγος δεν θα είναι αυτός. Θα πάω στον τάφο του Κίμωνα, οπότε μπορεί να ήμουν και φίλος του Κίμωνα, με κάποιο τρόπο συνδέονται».

Και πρόσθεσε για τον ρόλο του: «Θα είναι μία μυστική αποστολή – με κάποιο τρόπο – όπου θα αλλάξει κατά πολύ την πλοκή με τον θάνατο του Κίμωνα».

«Ο κάθε χώρος έχει την δυσκολία του. Το θέατρο έχει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, για εμένα που δεν το έχω δοκιμάσει, δεν έχω πει ούτε με το μυαλό μου να συμμετέχω ως ένας ρόλος θεατρικός. Η τηλεόραση είναι πιο προστατευμένη», είπε για μία πιθανή συμμετοχή σε θεατρική παράσταση.