Επικαιρότητα:

Survivor: Ήταν αναμενόμενο κι αποχώρησε

24 Μαρ. 2023 - 08:49 | Media
Survivor: Ήταν αναμενόμενο κι αποχώρησε

Έντονες ήταν οι ταραχές αυτήν την εβδομάδα στο Survivor με τον Τάκη Καραγκούνια, τον Ηλία Γκότση και την Εύη Σαλταφερίδου να πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις.

Αρχικά, στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας ηττήθηκε η κόκκινη ομάδα, η οποία αποφάσισε να ρίξει στον τάκο την Νικολέτα Μαυρίδη λόγω της μη απόδοσής της στα αγωνίσματα. Η παίκτρια, αν και δέχθηκε την υποψηφιότητά της χωρίς κάποια αντίδραση, εντούτοις ανέφερε πως πιστεύει ότι υπάρχουν άλλοι παίκτες λιγότερο καλύτεροι αγωνιστικά από την ίδια. Ωστόσο ο αναβρασμός ξεκίνησε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας έχασε τον κρίσιμο πόντο και βρέθηκε υποψήφιος από την ομάδα του στο Survivor.

Ο παίκτης ξεκίνησε μία συζήτηση για τα ματσαρίσματα και κατηγόρησε ευθέως τον Ηλία Γκότση για δειλία κι ότι δεν θέλει να αντιμετωπίζει καλούς παίκτες αγωνιστικά. Όταν, δε, ο ίδιος προσέγγισε την Εύη Σαλταφερίδου και της είπε διάφορα για τον Ηλία, η παίκτρια βγήκε εκτός εαυτού κι έκτοτε «κηρύχθηκε» πόλεμος ανάμεσά τους.

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη για τους κόκκινους, αφού μετά την ήττα τους έστειλαν στον τάκο όχι δύο αλλά τρεις παίκτες λόγω ισοψηφίας. Οι τρεις τελευταίοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Κόρομι, η Ελευθερία Ελευθερίου κι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όπως ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και θα πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor, είναι η Νικολέτα Μαυρίδη. «Νιώθω 50 – 50. Ό,τι έρχεται και φεύγει είναι για κάποιο λόγο, οπότε παιδιά φροντίστε να το χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε και μην μανουριάζετε για τόσο μικρά πράγματα. Είναι τιμή μου που βρέθηκα εδώ για ένα μήνα».