Επικαιρότητα:

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου στο εμμονικός του Γιώργου Λιάγκα

30 Μαρ. 2023 - 13:05 | Media
Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου στο εμμονικός του Γιώργου Λιάγκα

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου στο εμμονικός του Γιώργου Λιάγκα και στη δήλωση του ότι δεν γνωρίζει πού πηγαίνουν τα συνεργεία της εκπομπής του.
Μετά και από την πρόσφατη απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Λάκη Λαζόπουλο, ο ηθοποιός και παρουσιαστής προέβη σε μια εκ νέου αναφορά στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα ανέφερε στο podcast που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος: «Έτρωγα σε ένα μαγαζί κάπου στην Πανεπιστήμιου. Δώδεκα η ώρα έφυγα και πάω προς το σπίτι μου. Φεύγοντας μου την έχει ”στημένη” ένα συνεργείο και πετιέται με φακούς πάνω μου, λες και ήμουν καταζητούμενος. Δεν θεωρώ ότι ο κ. Λιάγκας έχει κανένα δικαίωμα να παρακολουθεί πού τρώω και ποια διαδρομή ακολουθώ για την επιστροφή στο σπίτι μου».

«Ο κ. Λιάγκας βγήκε και είπε ότι είμαστε εμμονικοί και γι’ αυτά τα συνεργεία που βγαίνουν πως ούτε καν ξέρει, ούτε γνωρίζει κα τα κανονίζει η αρχισυντάκτρια του. Και είπε “θέλω να με πιστέψετε”. Το είπε γιατί κατάλαβε ότι κανείς δεν θα τον πιστέψει. Επειδή το χρέωσε στην αρχισυντάκτριά του, έχω κι εγώ κάθε λόγο να την καταγγείλω και να του πω ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έστειλε η αρχισυντάκτριά του συνεργείο. Ήταν και πριν ένα μήνα, με την ίδια ερώτηση, γιατί έχει την ίδια απορία εδώ και ενάμιση μήνα», συνέχισε με την τοποθέτησή του ο Λάκης Λαζόπουλος.

Και πρόσθεσε: “Έστειλε δύο κάμερες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ έξω από τη σχολή και ρωτούσε τους μαθητές αν είμαι πάνω, πότε θα κατέβω. Ήμουν έτοιμος, αλήθεια, να κοιμηθώ εκεί και όταν έμαθα ότι έφυγαν, κατέβηκα. Γιατί δεν ήθελα να απαντήσω στην ανοησία. Ήταν αυτή η γνωστή μέθοδος Φουρθιώτη, κλείνεις και τις δύο εξόδους να μη μπορεί, να υποχρεωθεί να σου πει εσένα, να σου απαντήσει οπωσδήποτε. Επειδή δεν πιστεύω ότι η αρχισυντάκτρια τα έκανε μόνη της, είναι τηλεβιασμός αυτό που κάνετε ή όχι; Τι λέτε;”.