Επικαιρότητα:

Survivor: Αποχώρησε με δάκρυα – Κατέρρευσε στο άκουσμα η Σταυρούλα Χρυσαειδή

31 Μαρ. 2023 - 07:59 | Media
Survivor: Αποχώρησε με δάκρυα – Κατέρρευσε στο άκουσμα η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό συνάντησαν για ένα ακόμα βράδυ η κόκκινη και η μπλε ομάδα στο συμβούλιο του νησιού που προβλήθηκε στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, το οποίο και ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Πέμπτη μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Πριν από αυτό, όμως, παρακολουθήσαμε ακόμα μια δυναμική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης με μοναδικό στόχο το έπαθλο φαγητού. Κάτι που κατόρθωσαν να κερδίσουν, με σκορ 10 έναντι 7, οι Μπλε στο Survivor All Star της Πέμπτης.

Έτσι, όλοι οι παίκτες του Survivor All Star συγκεντρώθηκαν εκ νέου στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν το όνομα εκείνου που θα έπρεπε να αποχωρήσει άμεσα από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου και Ελένη Χαμπέρη βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα στον τάκο και μόνο η θετική ψήφος του τηλεοπτικού κοινού θα μπορούσε να τους χαρίσει την πολυπόθητη παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγο πριν το ρολόι δείξει μία τα ξημερώματα, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Και αυτή που αποχώρησε από το Survivor All Star ήταν η… Ελένη Χαμπέρη!

«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι θα πάω έξω στη ζωή μου, που μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να με πιάσουν κλάματα. Συγκινούμαι γιατί αυτή η εμπειρία τελείωσε και νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν μέρος αυτού του προγράμματος. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές, η ζωή μας είναι εκεί έξω και θα βρεθούμε όλοι εκεί έξω» δήλωσε, με δάκρυα, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star ενώ έμοιαζε απαρηγόρητη η καλή της φίλη, Σταυρούλα Χρυσαειδή. Στη συνέχεια πρόδωσε πως θα ήθελε για νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη και χαιρέτησε τους υπόλοιπους παίκτες αποχωρώντας από το συμβούλιο του νησιού με την δάδα της.