MasterChef: Ένιωσε αδιαθεσία και πάγωσε τους κριτές – Μπορούμε να σταματήσουμε

31 Μαρ. 2023 - 22:32 | Media
MasterChef: Ένιωσε αδιαθεσία και πάγωσε τους κριτές – Μπορούμε να σταματήσουμε

Τα αποτελέσματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασία του MasterChef περίμεναν με αγωνία να μάθουν η κόκκινη και η μπλε ομάδα στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Μάλιστα, η συζήτηση με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο κράτησε για μια ακόμα φορά αρκετή ώρα.

Έτσι, κάτι η αγωνία, κάτι η συναισθηματική φόρτιση, κάτι το… επιπλέον άγχος της αρχηγίας, η Μαρία Λαζαρίδου αισθάνθηκε μια στιγμιαία αδιαθεσία. Για αυτό και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η αρχηγός της κόκκινης ομάδας διέκοψε την ροή ζητώντας από τους τρεις κριτές του MasterChef να διακοπεί για λίγο το γύρισμα.

«Μπορούμε να σταματήσουμε για ένα λεπτάκι;» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Λαζαρίδου με τους τρεις σεφ και κριτές του MasterChef να μην κρύβουν την έκπληξη τους. «Βεβαίως» αναφώνησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνοντας το αντίστοιχο νόημα προς τους ανθρώπους της παραγωγής του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. 
Αμέσως η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού, που επανήλθε σαν «εισβολέας» σε αυτόν τον κύκλο, αποχώρησε για λίγο από το πλατό προκειμένου να αισθανθεί καλύτερα και να επιστρέψει λίγα λεπτά αργότερα στη θέση της, στην κόκκινη ομάδα του MasterChef.