Γιώργος Λιάγκας κατά Σπύρου Μπιμπίλα: Εμένα Σπύρο μου είναι η δουλειά μου εδώ, πρόσεξέ με λίγο

04 Απρ. 2023 - 13:12 | Media
Γιώργος Λιάγκας κατά Σπύρου Μπιμπίλα: Εμένα Σπύρο μου είναι η δουλειά μου εδώ, πρόσεξέ με λίγο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, στήριξε τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και όσα είπε σχετικά με τις χρηματικές απολαβές που θα πρέπει να λαμβάνει από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, είπε:

«Νομίζω ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει ένα δίκιο. Ο Γιώργος Λιάνης σαφώς έχει κάνει ένα λάθος, το ότι το είχε γράψει στο παρελθόν δεν σημαίνει κάτι, και τότε έπρεπε κάποιος να πει ότι είναι λάθος. Όσο για τη χρηματική απολαβή που ζήτησε για να εμφανιστεί σε εκπομπή, ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαχειρίζεται τον εαυτό του όπως θέλει. Αν εκείνος θέλει να τον πληρώνουν για να εμφανίζεται, και δεν το κάνουν τα κανάλια, δεν πετυχαίνει τον στόχο του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να το ζητάει, έχει κάθε δικαίωμα και ο άλλος να μην του το δίνει. Υπάρχουν στο εξωτερικό κανάλια και εκπομπές που πληρώνουν τις συνεντεύξεις. Θα μπορούσε να γίνεται και εδώ αυτό αλλά δεν το έχουμε ζητήσει. Ασφαλώς θα μπορούσαν να δίνουν κάτι τα κανάλια, όταν δίνουν τόσα πολλά χρήματα στους παρουσιαστές».

Όταν ολοκληρώθηκε η μετάδοση του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και τάχθηκε κατά των δηλώσεων του ηθοποιού. «Να σκεφτούμε στο εξωτερικό ποιοι είναι οι stars εκεί και ποιους πληρώνουν και να δούμε και ποιοι είναι οι stars στην Ελλάδα και ποιους καλούμαστε να πληρώνουμε. Εμένα Σπύρο μου είναι η δουλειά μου εδώ, πρόσεξέ με λίγο, είναι η δουλειά μου. Δουλεύω 30 χρόνια και πληρώνομαι από αυτό. Είναι η δουλειά μου, δεν κάνω άλλη δουλειά.

Εσείς όταν έρχεστε καλεσμένοι, μιλάτε για τα θέατρά σας και την τηλεόραση που θα συμμετάσχετε. Άρα αν προβάλεις το θέατρο σου και κόψεις περισσότερα εισιτήρια, θα πάρεις περισσότερα λεφτά. Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο Σπύρο μου. Κανένας ηθοποιός δεν έρχεται επειδή μας συμπαθεί. Είναι δούναι και λαβείν. 
Ο ηθοποιός έρχεται εδώ για να προβάλλει τη δουλειά του, άρα κερδίζει λεφτά ή δίνει μία υπεραξία στην καριέρα του. Δεν έρχεται κανείς χωρίς αιτία σε εκπομπή. Μην λέμε στον κόσμο ό,τι θέλουμε. Άρα κερδίζετε από μία τηλεοπτική παρουσία, γιατί να πληρώνεστε κιόλας; Και όταν εγώ δώσω συνέντευξη, μία φορά στα πέντε χρόνια, δεν πάω να ζητήσω λεφτά» επεσήμανε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ο τηλεοπτικός σταθμός στον οποίο εργαζόταν πλήρωσε άνθρωπο ώστε να έρθει προσκεκλημένος σε εκπομπή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.