Επικαιρότητα:

J2US: Καβγάς Δέσποινας Βανδή με Εύη Δρούτσα στον «αέρα»

08 Απρ. 2023 - 23:38 | Media
J2US: Καβγάς Δέσποινας Βανδή με Εύη Δρούτσα στον «αέρα»

Εναν έντονο διάλογο είχαν κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου του J2US η διαγωνιζόμενη Εύη Δρούτσα με την τραγουδίστρια και κριτή του σόου του Νίκου Κοκλώνη, Δέσποινα Βανδή, σχετικά με τις αστάθειες - Το σχόλιο της Βανδή προκάλεσε την αντίδραση της Δρούτσα, η οποία και απηύδησε για τα όσα της είπε η τραγουδίστρια

Το Just the 2 of Us με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη επέστρεψε για ακόμη ένα βράδυ και έχει, μεταξύ άλλων, αρκετό «ζουμί» κατά τη διάρκεια του σόου. Τα «φώτα» αυτή τη φορά τράβηξαν πάνω τους η κριτής του δημοφιλούς σόου, Δέσποινα Βανδή, και η διαγωνιζόμενη Εύη Δρούτσα η οποία μαζί με τον παρτενέρ της και ράπερ, Μπο, ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν το κομμάτι «Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;» της Κατερίνας Στανίση.

Παρά την εντυπωσιακή ερμηνεία και σκηνική τους παρουσία, εκφράστηκαν κάποια... παράπονα από πλευράς Δέσποινας Βανδή, τα οποία βέβαια δεν έγιναν και πολύ αποδεκτά από την Εύη Δρούτσα. «Πάρα πολύ μου αρέσατε! Ήταν ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο επάνω σας! Μπο, εντυπωσιάστηκα με σένα που μπαίνεις σε αυτόν τον ρόλο και τον εξυπηρετείς τέλεια. Η ευελιξία είναι πολύ μεγάλο προσόν, να ξέρεις. Εύη, ήσουν πολύ καλή. Εντάξει, μικρές αστάθειες και τα λοιπά αλλά», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια, με την Εύη Δρούτσα να στέκεται στο «αστάθειες».

«Ασε μας μωρέ και εσύ με τις αστάθειες! Σαν τον Σταμάτη, μας έχετε τρελάνει! Τραγουδίστρια, μωρέ, θα γίνω; Ασε με πια» αποκρίθησε, σε υψηλούς τόνους, η Εύη Δρούτσα διακόπτοντας την κριτική της Δέσποινας Βανδή. «Μάλιστα, ωραία, έχεις δίκιο. Λοιπόν, ήσασταν φανταστικοί. Μονσεράτ Καμπαγιέ και αλάνθαστη. Τι θα πούμε, ρε Εύη, εδώ δηλαδή που καθόμαστε;».

Ο επίμαχος διάλογος
 
Δρούτσα: Μα τις αστάθειες; Πες κάτι άλλο! Και γω έχω γίνει κριτική επιτροπή και ήξερα τι κάνω. Πως να γίνει.
Βανδή: Θέλεις να πω κάτι άλλο. Μάλιστα, πες μου τι θα ήθελες να ακούσεις εσύ.
Δρούτσα: Μα δεν πάμε να γίνουμε τραγουδιστές.
Βανδή: Ναι, αλλά εδώ πέρα κρίνουμε την σκηνική παρουσία και τα φωνητικά.
Δρούτσα: Μια χαρά, φοράω και τουαλέτα.
Βανδή: Η σκηνική σου παρουσία ήταν άψογη, καταπληκτική και πάρα πολύ ωραίο όλο το παιχνίδισμα. Καταπληκτικό. Ας περάσουμε, όμως, και στο επόμενο κεφάλαιο. Τι θα έλεγες, εσύ, Εύη αν ήσουν κριτής.
«Τα πήρε τώρα» αναφώνησε ο Σταμάτης Φασουλής για την αντίδραση της Εύης Δρούτσα ενώ την ίδια ώρα, με χιούμορ, ο παρουσιαστής του J2US ακούστηκε να λέει «άουτς».