Επικαιρότητα:

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η πανέμορφη ηθοποιός που εισβάλλει στη σειρά

16 Απρ. 2023 - 10:24 | Media
Η Γη της Ελιάς spoiler: Η πανέμορφη ηθοποιός που εισβάλλει στη σειρά

Στη Γη της Ελιάς, ο Αργύρης είναι ένας από τους καλύτερους εργάτες στα χωράφια και πολύ γλυκός ως χαρακτήρας. Η Μαργαρίτα τον συμπαθεί πολύ και σίγουρα την εξέλιξη που έρχεται δεν την περίμενε ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της.

 Ο Αργύρης την ώρα που εργάζεται, παθαίνει ανακοπή και καταρρέει. Η Μαργαρίτα τρέχει αμέσως δίπλα του για να τον βοηθήσει. Θα προσπαθήσει να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, αλλά θα είναι μάταιο. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Όμως είναι πολύ αργά. Ο άτυχος εργάτης αφήνει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της Μαργαρίτας. Μπορεί να οδηγείται στο νοσοκομείο, αλλά εκεί οι γιατροί το μόνο που κάνουν είναι να επιβεβαιώσουν τον θάνατό του.

Ο θρήνος έπειτα από τον χαμό του Αργύρη είναι τεράστιος, αφού ήταν πολύ αγαπητός στην Αρεόπολη. Ο άντρας αυτός αφήνει πίσω του την 18χρονη κόρη του, την Θεοδώρα, την οποία και αποφασίζει να προστατεύσει η Μαργαρίτα, στη σειρά του Mega. Η Θεοδώρα είναι ένα φτωχό κορίτσι που μένει ορφανό ξαφνικά μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Η Μαργαρίτα την ξέρει πολύ καλά και αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της με κάθε τρόπο. Την υπόσχεται να γίνει σαν μάνα της και κάνει τα πάντα, για να την έχει καλά κι ευτυχισμένη.

Η Θεοδώρα ευχαριστεί τη Μαργαρίτα για όσα έχει κάνει και αυτό που της ζητάει είναι να πιάσει δουλειά στο ελαιοτριβείο, στη θέση του πατέρα της. Εκείνη ενημερώσει τους Βρεττάκους κι εκείνοι χωρίς δεύτερη σκέψη την υποδέχονται στις επιχειρήσεις τους. Η νεαρή κοπέλα θα αποκτήσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τη Μαργαρίτα, η οποία θα την έχει από κοντά και θα της μάθει την δουλειά στο ελαιοτριβείο.

Νέα εισβολή λοιπόν στη Γη της Ελιάς. Τη Θεοδώρα θα υποδυθεί η Βάσω Παύλου.

Το νέο τρέιλερ της Γης της Ελιάς: