Παγιδευμένοι spoiler: Ο Αλέκος καταστρέφει Άννα και Δημήτρη

17 Απρ. 2023 - 10:14 | Media
Παγιδευμένοι spoiler: Ο Αλέκος καταστρέφει Άννα και Δημήτρη

Στη σειρά Παγιδευμένοι, ο Αλέκος Χατζής έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Όμως για μία ακόμη φορά ο μεγαλοδικηγόρος αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να… πεθάνει. Ο Αλέκος έχει στο μυαλό του και ετοιμάζει το απόλυτο κόλπο, διαλύοντας με μια κίνησή του τις ζωές όλων. Το έχει σκεφτεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένος για όλα.

Κανείς δεν πρόκειται να τον στήσει στον τοίχο. Αντίθετα, εκείνος είναι που ετοιμάζει την αντεπίθεσή του και είναι σίγουρος ότι θα τους καταστρέψει όλους, ενώ εκείνος για μία ακόμη φορά θα τη γλιτώσει. Γι’ αυτό τον λόγο δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας τη δική του καταδίκη.

Βέβαια, σε αυτό βοηθάει και ο Άκης. Ο τελευταίος κάνει ένα μοιραίο λάθος και ο Χατζής βρίσκει την ευκαιρία που περίμενε καρτερικά για να βγει μπροστά και να τα διαλύσει όλα.

Ο Αλέκος πλέον γνωρίζει, για τη δολοφονία του Κοσμά, πού βρίσκεται το πτώμα του αλλά και (το κυριότερο) ποιοι είναι εκείνοι που σκότωσαν τον πατέρα της Άννας. Αυτή η αποκάλυψη του δίνει απίστευτη δύναμη και πλέον εκείνος είναι που μπορεί να κινεί τα νήματα.

Στόχος του είναι να καταστρέψει την Άννα την οποία θεωρεί υπεύθυνη για το τέλος του γιου του και ο μόνος τρόπος να τη δει να καταρρέει είναι να ενοχοποιήσει την οικογένεια του αγαπημένου της, του Δημήτρη. Ξέρει ότι δεν είναι οι δολοφόνοι του Κοσμά, αλλά ποιος θα τους πιστέψει όταν γνωρίζει στοιχεία που μπορεί να τους ενοχοποιήσει και να τους στείλει για πάντα στη φυλακή;

 
Ο Αλέκος υποδεικνύει στην αστυνομία πού βρίσκεται το πτώμα του Κοσμά. Και βέβαια η αστυνομία το εντοπίζει. Η οικογένεια του Δημήτρη αλλά και ο ίδιος έρχονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Η Άννα δεν θέλει να παραδεχθεί ότι εκείνοι ευθύνονται για τον θάνατο του πατέρα της, αλλά τα στοιχεία που παρουσιάζει ο Αλέκος είναι συντριπτικά. Η δικηγόρος καταρρέει ψυχολογικά.

Ο Χατζής έχει ξανά το πάνω χέρι στην υπόθεση. Και πλέον είναι αποφασισμένος να καταστρέψει έναν έναν τους εχθρούς του στη σειρά του ΑΝΤ1.

Το νέο τρέιλερ των Παγιδευμένων: