Επικαιρότητα:

Survivor All Star: Τα φαβορί για ταμείο κι έπαθλο και τα παλτά που θα σας στείλουν κουβά - Η τελική τετράδα

22 Απρ. 2023 - 10:22 | Media
Survivor All Star: Τα φαβορί για ταμείο κι έπαθλο και τα παλτά που θα σας στείλουν κουβά - Η τελική τετράδα

Άλλα περιμέναμε κι άλλα είδαμε στο Survivor All Star από τις 8 Ιανουαρίου που ξεκίνησε τις προβολές από τον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί να έχει το φανατικό του κοινό, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση σε τηλεθέαση με τις προηγούμενες χρονιές.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και το ενδιαφέρον από τις στοιχηματικές εταιρίες. Ενώ ξεκίνησαν στήνοντας τους αρχικούς τους πίνακες για να φιλοξενήσουν τα στατιστικά των παικτών των Διασήμων και των Μαχητών, τελικά πάγωσαν τις επόμενες κινήσεις τους. Δεν υπήρχε το ανάλογο ενδιαφέρον που στις προηγούμενες διοργανώσεις του ριάλιτι επιβίωσης ήταν έντονο μετά την 8η εβδομάδα τουλάχιστον.

Η ένωση των ομάδων που θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Κυριακής (23/4), φέρνει όμως μια ανανέωση στο θέμα Survivor All Star και στοίχημα. Αφού έχουν ήδη βγει οι πρώτες αποδόσεις για τον νικητή που θα σηκώσει το έπαθλο και θα εισπράξει τα 100.000 ευρώ στο Γαλάτσι.

Με βάση τις νίκες και τις ήττες του κάθε παίκτη παράλληλα με τις συμμετοχές στους αγώνες και τους τραυματισμούς έχουμε τυπικά την τελική τετράδα για το κλειστό του Γαλατσίου. Σύμφωνα πάντα με τα στατιστικά των παικτών κι όχι τα «θαύματα» τύπου MVP του Σπύρου Μαρτίκα. Ο φαρμακοποιός θα είναι στις κερκίδες κι όχι στον στίβο στον τελικό.

Τα πρακτορεία λοιπόν βλέπουν τον μεγάλο νικητή με τη σειρά που ακολουθεί:
1. Σάκης Κατσούλης στο 2,75. Λέτε να το ξανασηκώσει;

2. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στο 3,80. Θα κάνει την ανατροπή ή θα επιστρέψει στην Κύπρο πάλι δεύτερος;

 
3. Ηλίας Μπόγδανος στο 5,40. Καλός παίκτης αλλά νευρικός στους στόχους. Πάντως περιμένουμε πολλά ακόμη από αυτόν.

4. Νίκος Μπάρτζης στο 10,00. Τραγική απόδοση θα λέγαμε, αφού μετά την ένωση μετράει μέρες στον Άγιο Δομίνικο.

5. Νικόλας Αγόρου στο 10,50. Έχει πέσει πολύ σε σχέση με το 2018 κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.

 
6. Κωνσταντίνος Βασάλος στο 13,00. Χειμώνιασε και μόνο που το είδαμε αυτό.

7. Γιώργος Κόρομι, καλή απόδοση φέτος... για τα σαλάχια και μόνο όμως.

8. Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά την ένωση δεν θα αντέξει για πολύ ακόμη στην παραλία.

 
9. Στέλιος Χανταμπάκης, μετά από όσα έγιναν το 2017, φέτος βλέπει Γη της Ελιάς στην τοποθεσία Κόκκινη παραλία. Τόσο ζεν.

10. Σπύρος Μαρτίκας, η καλύτερη απόδοση στους προτεινόμενους για αποχώρηση. Αυτό τα λέει όλα, ακόμη και τώρα που νιώθει πως μπορεί να μιλήσει στο TedX για το Survivor All Star και τις επιχειρηματικές προοπτικές του.

11. Τάκης Καραγκούνιας, το βασανισμένο Αίγιο τα έχει δει όλα. Το ίδιο έχει πάθει κι ο Βασάλος.

Από τις γυναίκες ξεχωρίζουν η Στέλλα Ανδρεάδου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ακολουθούν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την Μελίνα Μεταξά με τις Εύη Σαλταφερίδου και Ρία Κολοβού να μην συμπεριλαμβάνονται στις πρώτες. Η Σταυρούλα πάντως υπολογίζεται στην τελική τετράδα μέχρι τώρα, που θα δούμε στο Γαλάτσι τον Ιούνιο. Αυτό σημειώστε το, σας το έχουμε ξαναπεί πως φέτος το Survivor All Star δεν θα τραβήξει μέχρι τον Ιούλιο.

Στην τελική τετράδα αναμένεται, εκτός αν υπάρξει κάποιος τραυματισμός, να δούμε: Σάκη Κατσούλη, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Ηλία Μπόγδανο και Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Πολλές αλλαγές θα δούμε μετά από την ένωση των ομάδων του Survivor All Star: