Επικαιρότητα:

Στέλιος Χανταμπάκης: Αυτά είπε ο Κωνσταντίνος; - Είναι η πρώτη φορά που το ακούω

05 Μαίου 2023 - 12:29 | Media
Στέλιος Χανταμπάκης: Αυτά είπε ο Κωνσταντίνος; - Είναι η πρώτη φορά που το ακούω

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το «Survivor All Star» προκάλεσε σοκ στους φανατικούς τηλεθεατές, που δεν πίστευαν ότι κάποιοι παίκτες θα μπορούσαν να στήσουν μια τέτοια ίντριγκα για να ξεφορτωθούν έναν τόσο δυνατό συμπαίκτη τους.

Η υπόθεση, όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων, έχει ως εξής. Ο Στέλιος Χανταμπάκης, μετά από την ψυχρολουσία του πρώτου «Survivor», από το οποίο βγήκε με λαβωμένο ηθικό, είχε αποφασίσει να εστιάσει καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού και να κρατήσει αποστάσεις από τις διάφορες κλίκες που δημιουργούνται αναπόφευκτα στον Άγιο Δομίνικο.

Όμως ο παίκτης δεν υπολόγισε στις αντιδράσεις των συμπαικτών του, που δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τις συνεχόμενα καλές επιδόσεις του που, αν διαρκούσαν, θα του εξασφάλιζαν μια θέση στην πεντάδα – αυτή τουλάχιστον είναι άποψη του Ορέστη Τσανγκ.   
Έτσι, με πρωτεργάτες τον απογοητευτικό αγωνιστικό Κωνσταντίνο Βασάλο και την Μελίνα Μεταξά, στήθηκε μια ίντριγκα με σκοπό ο παίκτης να οδηγηθεί σε αναγκαστική αποχώρηση.

Η πλοκή θυμίζει σενάριο ελληνικής ταινίας. Βασάλος και Μελίνα έστησαν μια ιστορία ότι δήθεν και καλά η Σταρούλα εμπιστεύτηκε στον Χανταμπάκη τον έρωτά της για τον τέως συνεργάτη της Σίσσυς Χρηστίδου κι εκείνος την έκανε βούκινο. Στο «project» πήραν και άλλοι μέρος – ο ένας είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, οι υπόλοιποι μένει να αποκαλυφθούν. 
Βασάλος και Μελίνα άρχισαν να κακολογούν συστηματικά τον Χανταμπάκη στις ιδιωτικές συνεντεύξεις τους, όμως απέφυγαν με κάθε τρόπο να αναφερθούν στα υποτιθέμενα γεγονότα που προκάλεσαν την αγανάκτησή τους στις κουβέντες τους στην καλύβα και στην παραλία.

Στόχος τους ήταν να μη δοθεί στον συμπαίκτη τους η ευκαιρία να απαντήσει στις «κατηγορίες», αποδομώντας το αφήγημά τους.

Τελικά, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος κατάλαβε ότι διαμορφώνονταν κλίμα εναντίον του, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς για να αποφύγει την ψυχική φθορά και την αρνητική εικόνα προς τα έξω. Μετά από 17 εβδομάδες παραμονής στο παιχνίδι, που αποτιμώνται σε περίπου 85.000 ευρώ, ο παίκτης αποχώρησε, εκθέτοντας τους «συνωμότες» που δεν περίμεναν αυτή την κίνηση ματ.

Το πιο ενδιαφέρον φυσικά είναι οι αντιδράσεις του παίκτη στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά την αποχώρησή του μέσω Skype, πριν πάρει στα χέρια του το κινητό του κι έρθει σε επικοινωνία με τους οικείους του στην Ελλάδα.

Στη συνέντευξη που ακολουθεί θα δείτε την έκπληξή του όταν πληροφορείται τα όσα είπε πίσω από την πλάτη του ο Κωνσταντίνος Βασάλος στα κιου του, καθώς και την απάντησή του σε σχέση με την υποτιθέμενη εξομολόγηση της Σταυρούλας.

«Αυτά είπε ο Κωνσταντίνος; Είναι η πρώτη φορά που το ακούω» ήταν η απάντηση του παίκτη, ο οποίος δίνει τη δική του εκδοχή των γεγονότων. Σύμφωνα με αυτόν, η Μελίνα ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το θέμα της Σταυρούλας με την φασαρία που έκανε για τις κουβέρτες, δίνοντας λαβή για ψιθύρους και πισώπλατα μαχαιρώματα.

Μένει να δούμε τι στάση θα κρατήσει ο Στέλιος Χανταμπάκης στις δηλώσεις που θα κάνει στην Αθήνα, γνωρίζοντας πλέον με ακρίβεια το παιχνίδι που παίχτηκε στις πλάτες του.

 
Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Στέλιου Χανταμπάκη στο «Πρωινό μας»: