Survivor All Star: Αδιανόητος καβγάς ανάμεσα σε Τάκη και Μάριο - Ο παίκτης που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο

15 Μαίου 2023 - 07:59 | Media
Survivor All Star: Αδιανόητος καβγάς ανάμεσα σε Τάκη και Μάριο - Ο παίκτης που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο

Ακόμα μια φορά που ο Τάκης καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του για τους λάθος λόγους.

Άναψαν τα αίματα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς δυνατές μονομαχίες αλλά και καυγάδες σημειώθηκαν στον πρώτο ατομικό αγώνα του ριάλιτι επιβίωσης με τον Σάκη Κατσούλη να κερδίζει το μεγάλο έπαθλο.

Οι παίκτες των δύο ομάδων για πρώτη φορά δεν θα έπαιζαν ομαδικά για το έπαθλο, καθώς όπως τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν ο αγώνας για το έπαθλο θα ήταν ατομικός, με τον νικητή να έκανε δικό του ένα SUV αυτοκίνητο.

Ο μεγάλος καυγάς που ξέσπασε

Η άρνηση του Νίκου Μπάρτζη να αγωνιστεί σε συγκεκριμένη πλευρά του στίβου μάχης ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει αδιανόητος καβγάς ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Όταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θέλησε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του , απευθυνόμενος στον Τάκη , του ζήτησε να μην ανακατεύεται στη συζήτηση, χρησιμοποιώντας μία προκλητική παροιμία.

Aυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσει ο 49χρονος μισθοφόρος του Survivor ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού με μία πρωτοφανή κι εκτός ορίων διαμάχη να ξεσπά ανάμεσά στους δύο παίκτες, αμφότεροι μάλιστα χρησιμοποίησαν σκληρές εκφράσεις.

O Σάκης κερδίζει το SUV
Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο νικητής του αγώνα με έπαθλο το αυτοκίνητο, αποκαλύπτοντας στην συνέχεια πως θέλει να μοιραστεί το έπαθλο με την Μαριαλένα. «Θα είναι το πρώτο πράγμα που θα έχουμε μαζί», είπε συγκεκριμένα ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.