Survivor All Star: Στο VAR η νίκη και η ασυλία για τους Μπλε - Ο πρώτος για αποχώρηση

16 Μαίου 2023 - 08:35 | Media
Survivor All Star: Στο VAR η νίκη και η ασυλία για τους Μπλε - Ο πρώτος για αποχώρηση

Νέα εβδομάδα για το Survivor All Star, με αγώνα ασυλίας κι ένα αξιοζήλευτο έπαθλο για την ομάδα που θα καταφέρει να πάρει την 1η ασυλία.

Ο Γιώργος Λιανός παρουσίασε το έπαθλο για την ομάδα που θα κερδίσει την 1η ασυλία και φυσικά όλοι οι παίκτες έβαλαν το 100% των δυνατοτήτων τους για να το κατακτήσουν. Ενώ όπως είπε για τη μπλε ομάδα συγκεκριμένα, επειδή έχουν μείνει δύο γυναίκες, αυτή την εβδομάδα προστατεύονται και δεν μπορούν να ψηφιστούν.

Οι κόκκινοι επέστρεψαν ανανεωμένοι από το χθεσινό έπαθλο, δεν ήθελαν να χάσουν τον αγώνα σε καμία περίπτωση όπως τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι μπλε φυσικά δεν θέλουν να βρεθούν στην ίδια θέση με την περασμένη εβδομάδα και να χάσουν άλλο παίκτη από την ομάδα τους. «4-5 ήττες στην πλάτη μας είναι πολλές, πάμε να τα δώσουμε όλα. Θέλουμε με κάθε τρόπο τη νίκη αλλά δεν έχει να κάνει με συμφέρον αλλά με ψυχή» είπε ο Ηλίας Μπόδγανος στους συμπαίκτες του.

Τελικά η μπλε ομάδα κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο αγώνα στα races και να βρουν εύκολα οι παίκτες της το στόχο και το καλάθι στη συνέχεια.

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να φέρει των αγώνα σε flag race κάνοντας το 1-1
 
Αμέσως μετά ξεκίνησε ο αγώνας μπαράζ με νέα ματσαρίσματα με τους παίκτες στους δύο πάγκους να ανεβάζουν την αγωνία στα ύψη με τις φωνές τους. Το τελευταίο race ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Σάκη Κατσούλη κρίθηκε στο VAR, δίνοντας το προβάδισμα στον Μάριο. Τελικά οι μπλε πήραν την ασυλία και πάνε ασφαλείς στο συμβούλιο που ακολουθεί για να ψηφίσουν τον πρώτο για αποχώρηση.