Επικαιρότητα:

Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Δικαιολόγησαν τα αδικαιολόγητα οι άνθρωποι της ΕΡΤ και μας είπαν τοξικούς

16 Μαίου 2023 - 10:06 | Media
Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Δικαιολόγησαν τα αδικαιολόγητα οι άνθρωποι της ΕΡΤ και μας είπαν τοξικούς

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε στο Breakfast@star τις επιλογές της ΕΡΤ για την φετινή συμμετοχή στη Eurovision, αλλά και για τη στάση της ελληνικής επιτροπής.

«Ο Victor ήταν φωνητικά μέτριος σε ένα κομμάτι την καλύτερη περίπτωση αδιάφορο. Δεν είχε τίποτα ικανό να εκπροσωπήσει μια χώρα. Και καλό και κακό να ήταν υπάρχουν κομμάτια που μπορούν να εκπροσωπήσουν μια χώρα. Δεν ήταν το κομμάτι για εκπροσώπηση κι ο Βερνίκος ήταν άπειρος 16άρης, που κολύμπησε στα βαθιά, θολά νερά. Τον ανάγκασαν να πνιγεί. Είναι ανεπίτρεπτο πέρα από την τελείως λάθος επιλογή. Είναι σαν να το καταδικάζουν ότι μην σκεφτείς ξανά να ασχοληθείς με την εκπομπή» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αλλάζουν οι διοικήσεις, έρχονται διάφοροι ανευθυνουπεύθυνοι και μας δημιούργησαν το φετινό φαινόμενο. Ποτέ πια τέτοια εκπροσώπηση. Το φετινό ήταν μία καταστρεπτική κι ευνοιοκρατική επιλογή. Δικαιολόγησαν τα αδικαιολόγητα οι άνθρωποι της ΕΡΤ και μας είπαν τοξικούς όσους ασκήσαμε κριτική. Εγώ άσκησα κριτική προ του αποτελέσματος. Είναι πολλά τα λεφτά, άρα δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Το σημαντικό είναι ότι εμείς πληρώνουμε τα λεφτά, άρα μην μας λέτε τοξικούς κι αφουγκραστείτε. Δεν δώσαμε 12 στην Κύπρο και δώσαμε 4 σε μια άξια εκπροσώπηση και να δίνουμε 12 στο Βέλγιο. Αν είναι δυνατόν, οι ειδήμονες βρήκαν το καλύτερο του Βελγίου. Κι η Φινλανδία ανύπαρκτη που είχε τον παλμό της νεολαίας. Αν δεν ακούς την νεολαία, καλύτερα να κλειστείς τον εαυτό σου καλύτερα κι όχι να βγαίνουν και να μας λένε τοξικούς» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.