Επικαιρότητα:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιατρός μού είπε ότι με δύο καισαρικές και ένα όργανο που χειρουργήθηκε δύο φορές, έχει κινδύνους

17 Μαίου 2023 - 09:07 | Media
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιατρός μού είπε ότι με δύο καισαρικές και ένα όργανο που χειρουργήθηκε δύο φορές, έχει κινδύνους

Την επιλογή της Φωτεινής Αθερίδου να γεννήσει φυσιολογικά, μετά από έναν τοκετό που προηγήθηκε με καισαρική, τομή σχολίασαν στο Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην γέννηση των δικών της παιδιών και την συμβουλή που της είχε δώσει τότε ο γιατρός της.

«Θέλω να πω μπράβο στον γιατρό της Φωτεινής και στην Φωτεινή μπράβο γιατί είδες τι είπε, ότι χρειάζεται υπομονή και πολύ μεγάλη δύναμη και θάρρος. Εγώ δεν σου κρύβω ότι στον Γιαννάκη που είχαν περάσει τέσσερα χρόνια από την Νάγια και την Μαίρη κι είχα κάνει δύο καισαρικές και που επειδή έκανα την πρώτη έκανα αναγκαστικά και την δεύτερη γιατί ήταν πολύ κοντά, ήθελα να το παλέψω.

  
Αλλά ο γιατρός μου μού είπε τότε ότι με δύο καισαρικές και με ράμματα που έχεις χειρουργήσει ένα όργανο δύο φορές, έχει κινδύνους. Εκείνη την ώρα φοβάσαι γιατί θέλεις την ασφάλειά σου, αλλά μπράβο στην Φωτεινή και που και το τόλμησε κι ήταν πολύ δυνατή και τα κατάφερε» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.