Σασμός: Παντρεύονται κρυφά Αστέρης – Αργυρώ;

18 Μαίου 2023 - 15:59 | Media
Σασμός: Παντρεύονται κρυφά Αστέρης – Αργυρώ;

Παντρεύονται κρυφά Αστέρης – Αργυρώ στον «Σασμό»; 

 Το ζευγάρι αποφασίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, να παντρευτεί κρυφά, για να αντιμετωπίσει έτσι τα προβλήματα που αντιμάχεται καθημερινά με τις οικογένειές του, τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, και την παλιά αλλά και τη νέα τους βεντέτα.  

Ο γάμος αυτός θα παραμείνει μυστικός μέχρι -φυσικά- όλα να τιναχθούν στον αέρα, στη σειρά του Σπύρου Πετρουλάκη.  Ο Αστέρης (Ορφέας Αυγουστίδης) και η Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλλη) τρέμουν στην ιδέα πως θα ξεσπάσει νέος πόλεμος στις οικογένειές τους αν αποκαλυφτεί ότι είναι ερωτευμένοι, και θέλουν να μείνουν επιτέλους μαζί με τον γιο τους ως οικογένεια.  

Η μητέρα του Αστέρη, η σκληρή καπετάνισσα Καλλιόπη, μαθαίνει την αλήθεια για τον μικρό Πετρή και γίνεται έξαλλη.  Ο παπα-Μιχάλης βλέπει τα δύο ερωτευμένα παιδιά φοβισμένα και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

 Σύμφωνα με την Espressonews, τους προτείνει να τους παντρέψει κρυφά, για να μην έχουν προβλήματα με τον νόμο αλλά και με την Καλλιόπη. Η Αργυρώ το σκέφτεται έντονα και το θεωρεί σωστή λύση.  Ίσως αυτό αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία που αναζητά τόσο καιρό για να προστατεύσει τον γιο της.

 Θα πραγματοποιηθεί αυτός ο κρυφός γάμος στη σειρά «Σασμός»; Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις. Μάλλον ο Σπύρος Πετρουλάκης για το τέλος του δεύτερου κύκλου της σειράς μάς ετοιμάζει ένα φινάλε γεμάτο σασπένς για να έχουμε να περιμένουμε με αγωνία και τον τρίτο κύκλο.