Παγιδευμένοι: Χειροπέδες σε Σπύρο και Θοδωρή - Η Άννα δίνει τελεσίγραφο στον Δημήτρη

18 Μαίου 2023 - 18:29 | Media
Παγιδευμένοι: Χειροπέδες σε Σπύρο και Θοδωρή - Η Άννα δίνει τελεσίγραφο στον Δημήτρη

H Άννα, έχοντας μάθει από τον Αλέκο τη σκληρή αλήθεια, είναι πλέον καταρρακωμένη.

Συνειδητοποιώντας πως ο Δημήτρης, ο άνθρωπος με τον οποίο ονειρευόταν να αποκτήσει ένα παιδί, της απέκρυψε την εμπλοκή της οικογένειάς του στη δολοφονία του πατέρα της, νιώθει προδομένη.

Τσακισμένη και ξεσπώντας σε κλάματα, καλεί την Αστυνομία προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη και η ψυχή του Κοσμά να μπορέσει να ηρεμήσει.

Οι Αρχές δεν αργούν να φτάσουν στο σημείο που τους υποδεικνύει και οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον Σπύρο και τον Θοδωρή και τους οδηγούν στο τμήμα.

Οι δυο τους μεταφέρονται σε ένα κελί και κυριεύονται από απόγνωση, καθώς πιστεύουν πως θα μείνουν για χρόνια μέσα στη φυλακή.

Παράλληλα, ο Αλέκος, βλέποντας τον Σπύρο και τον Θοδωρή με χειροπέδες, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και επιβραβεύει τον Μίλτο για την πολύτιμη βοήθειά του.

Λίγο μετά, ο Θοδωρής και ο Σπύρος καταθέτουν για τον φόνο του Κοσμά, με τις αποκαλύψεις τους να γκρεμίζουν τον κόσμο τόσο του Δημήτρη όσο και της Άννας.

Οι δυο τους βρίσκονται πλέον μέσα σε έναν κυκλώνα γεγονότων και συναισθημάτων, από τον οποίο κανείς δεν μπορεί να βγει αλώβητος.

Τη στιγμή που η Άννα ανακοινώνει τα νέα για τον Κοσμά στην Ειρήνη, τη Χρύσα και τη Λίνα, με εκείνες να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, ο Σταύρος, ο Ανδρέας αλλά και ο Δημήτρης συνεχίζουν τις έρευνες γύρω από την υπόθεση, προσπαθώντας να βρουν την αλήθεια.

Και οι τρεις είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχει και κάτι άλλο, που τους διαφεύγει, αφού παραμένει αναπάντητο το πώς βρέθηκε η Άννα στην αποθήκη.

Οι ώρες περνούν και τα νέα για τον Θοδωρή είναι δυσάρεστα, αφού ο ανακριτής τον κρίνει προφυλακιστέο, ενώ οι έρευνες για τον Σπύρο συνεχίζονται.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Δημήτρης έχει χάσει κάθε ελπίδα να είναι και πάλι μαζί με την Άννα, με εκείνη να του δίνει τελεσίγραφο θέτοντάς του ένα μεγάλο και πολύ δύσκολο δίλημμα.

Ο εισαγγελέας βρίσκεται σε απόγνωση, αφού ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουν να είναι ζευγάρι, όπως του είπε μεταξύ άλλων, είναι να διαγράψει τελείως την οικογένειά του.