Επικαιρότητα:

Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει την αλήθεια και απειλεί θεούς και δαίμονες - Ο Πετράκης ανατρέπει τα πάντα

23 Μαίου 2023 - 19:30 | Media
Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει την αλήθεια και απειλεί θεούς και δαίμονες - Ο Πετράκης ανατρέπει τα πάντα

Eξελίξεις θα έχουμε στη σειρά Σασμός καθώς η Καλλιόπη θα μάθει όλη την αλήθεια για τον μικρό Πετρή. Η σειρά του Alpha συνεχίζεται δυναμικά σαρώνοντας καθημερινά την τηλεθέαση.

Η μία αποκάλυψη μετά την άλλη θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. Αρχικά είναι ο Μαθιός αυτός που παραδέχεται στη Βασιλική ότι σκότωσε τον πρώην άντρα της. Η σοκαρισμένη γυναίκα δε μπορεί να αντέξει αυτή την αλήθεια.

Όταν μάθει όμως η Καλλιόπη ότι ο Πετρής είναι γιος του Αστέρη άρα και εγγονός της η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Η καπετάνισσα θα πληγωθεί βαθιά από την αλήθεια και θα αρχίσει να απειλεί θεούς και δαίμονες. Πάνω από όλα όμως φοβάται την κατάρα των δύο οικογενειών…

Ο Φαρμάκης θα κάνει ένα πολυτελές δώρο στη Στέλλα η οποία έρχεται σε δύσκολη θέση. Έτσι ο Τάσος αναλαμβάνει δράση. Στο μεταξύ η Ντίνα ανακαλύπτει ότι ο Βαγγέλης κρύβει περισσότερα από τι δείχνει ενώ η Τζένη με τον Μανόλη προσπαθούν να μιλήσουν στον Νικηφόρο για τη σχέση τους.

Η γιαγιά Ειρήνη φοβάται τι θα γίνει από την αντίδραση της Καλλιόπης όμως η Μαρίνα αναλαμβάνει να συναντηθεί κατ’ ιδίαν με εκείνη. Όταν όμως ο μικρός Πετράκης βρεθεί στο σπίτι της Καλλιόπης τα πάντα θα ανατραπούν…

Την ίδια ώρα ο Αστέρης με την Αργυρώ προσπαθούν να βρουν μια λύση για τη σχέση τους με τον παπά Μιχάλη να προτείνει κάτι που φέρνει νέα δεδομένα.

sportime.gr