Επικαιρότητα:

Survivor: Τον πέταξαν στον τάκο για ακόμα μία φορά

24 Μαίου 2023 - 08:02 | Media
Survivor: Τον πέταξαν στον τάκο για ακόμα μία φορά

Ξανά στις οθόνες ήταν απόψε το Survivor, μετά το απαραίτητο διάλειμμα για τις βουλευτικές εκλογές. Στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ τίποτα δεν έχει αλλάξει καθώς οι ισορροπίες συνεχώς ανατρέπονται και οι εντάσεις αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.

Τα αρνητικά σχόλια προς τον Τάκη Καραγκούνια έπεσαν για άλλη μια φορά βροχή καθώς οι συμπαίκτες του δεν μπορούν να αντέξουν τον εκνευρισμό του και τις συνεχείς εκρήξεις του. Το αποκορύφωνα ήταν ο έντονος καβγάς ανάμεσα στον ίδιο και στον Νίκο Μπάρτζη κατά την διάρκεια του πρώτου αγώνα για την ασυλία στο Survivor, με τους δύο παίκτες να βγαίνουν εκτός εαυτού και τον αγώνα ανάμεσά τους να διακόπτεται.

Όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα, ο πρώτος αγώνας ασυλίας έληξε υπέρ της κόκκινης ομάδας με την μπλε να πρέπει να επιλέξει τον πρώτο της υποψήφιο για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor.

Τα πνεύματα παρέμειναν τεταμένα και κατά το συμβούλιο του νησιού με τις προσβολές εκατέρωθεν να είναι ασταμάτητες. Μάλιστα ο Νίκος Μπάρτζης κατηγόρησε τον Τάκη Καραγκούνια ότι έβρισε σπίτι κι οικογένειες και με τον τελευταίο να γίνεται έξαλλος και να τον αποκαλεί φρικτό ψεύτη.

Το αποτέλεσμα της κάλπης έδειξε ότι η Μπλε ομάδα επέλεξε να στείλει για δωδέκατη φορά στον τάκο τον «συνήθη ύποπτο» Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος δέχθηκε ήρεμα την υποψηφιότητά του.