Επικαιρότητα:

Survivor Spiler: Η τετράδα των υποψηφίων. Ποιος αποχωρεί;

25 Μαίου 2023 - 09:42 | Media
Survivor Spiler: Η τετράδα των υποψηφίων. Ποιος αποχωρεί;

Στο συμβούλιου του νησιού στο Survivor All Star βρέθηκαν για μια ακόμα φορά, το βράδυ της Τετάρτης, η μπλε και η κόκκινη ομάδα ύστερα από την ολοκλήρωση του δεύτερου αγώνα ασυλίας. Σε έναν αγώνα που κατόρθωσαν και πάλι να πάρουν τη νίκη οι Κόκκινοι.

Έτσι, έχοντας δύο σερί ασυλίες στην κατοχή της, η κόκκινη ομάδα οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού έχοντας τον πλέον ήσυχο ρόλο. Εκείνον του παρατηρητή, μιας και η μπλε ομάδα θα έπρεπε να περάσει και πάλι την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Λίγες ώρες νωρίτερα άλλωστε, στο πρώτο συμβούλιο του νησιού για αυτή την εβδομάδα, στον τάκο του Survivor All Star βρέθηκε για πολλοστή φορά ο Σπύρος Μαρτίκας. Σε αυτό το επεισόδιο, όμως, η κάλπη έκρυβε μια σημαντική έκπληξη καθώς… δύο παίκτες ισοβάθμησαν με αποτέλεσμα να βγουν τρεις συνολικά υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Ηλία Μπόγδανο που συνάντησαν στον τάκο τον φαρμακοποιό του Survivor All Star.

«Άρα τρεις οι υποψήφιοι σήμερα, τέσσερις στο σύνολο για την μπλε ομάδα» όπως τόνισε, με νόημα, ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός ολοκληρώνοντας την καταμέτρηση των ψήφων. «Λογικό είναι, όλοι θα βγαίναμε και όλοι θα περάσουμε από αυτή τη θέση από τη στιγμή που οι δυο κοπέλες είναι κλειδωμένες και δεν μπορούν να ψηφιστούν» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μπάρτζης.

Αυτοί πάνε Νέα Υόρκη –  Αυτός μένει πίσω

Η εβδομάδα που διανύουν οι Κόκκινοι είναι ιδανική. Έχουν καλή ψυχολογία, είναι εύστοχοι και τυχεροί στον στόχο, ενώ δεν φάινεται να βρίσκουν άπαντες ρυθμό.

Αυτό λοιπόν θα τους οδηγήσει ξανά στη νίκη. 3/3 την τρέχουσα εβδομάδα και είναι αραχτοί και light και πάνε και Νέα Υόρκη

Αυτός που δεν πάει, που είναι ο Καραγκούνιας θα δώσει τη θέση του στη Σταυρούλα, η οποία θα προκύψει μετά από κλήρωση.

Τα spoiler απο το πρωί μίλησαν και δεν... χωρούν αμφιβολία.

Δύο από τους υποψήφιους έκαναν περίπατο. Συγκεκριμένα Νίκος Μπάρτζης και Ηλίας Μπόγδανος συγκέντρωσαν τις περισσότερες θετικές ψήφους και εξασφάλισαν την πορεία τους προς τον μεγάλο τελικό.

Το «ντέρμπι» παίχτηκε ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Γιώργο Ασημακόπουλο.

Αν και όλα έδειχναν πως θα αποχωρούσε ο Ασημακόπουλος, ωστόσο έγινε η μεγάλη ανατροπή και την πόρτα της εξόδου βλέπει ο Σπύρος Μαρτίκας.