Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης έδωσε τέλος στη ζωή του – Σοκαριστικά πλάνα

25 Μαίου 2023 - 09:54 | Media
Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης έδωσε τέλος στη ζωή του – Σοκαριστικά πλάνα

Λίγες μόλις ώρες μετά το φευγιό της Μυρτάλης από την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς» ήρθε η ώρα και για τον… δολοφόνο της να φύγει από την ζωή. Ο λόγος για τον Αλέξη, ο οποίος δεν μπόρεσε να διανοηθεί ότι θα χάσει την εκλεκτή της καρδιάς του και την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια.

Στο επεισόδιο της «Γης της Ελιάς» που ήρθε όμως το βράδυ της Τετάρτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού, ο νεαρός ήρωας έμελλε να αφήσει και εκείνος την τελευταία του πνοή. Η κηδεία της Μυρτάλης τελέστηκε σε κλίμα βαρύ και ο Αλέξης μεταφερόταν από τους αστυνομικούς στο Τμήμα.

Ξαφνικά, όμως, ο Αλέξης πήρε το όπλο ενός αστυνομικού που βρισκόταν δίπλα του με αποτέλεσμα όλοι να παγώσουν. «Πίσω! Κάντε όλοι πίσω! Να σας βλέπω! Μην πλησιάζετε. Ούτε βήμα» φώναξε προς τους αστυνομικούς.

Εκείνη την ώρα, λοιπόν, ο ήρωας της «Γης της Ελιάς» κοίταξε ψηλά στον ουρανό, χαμογέλασε και έστρεψε το πιστόλι στο στόμα του. Δίχως να προλάβει κανείς να αντιδράσει, ο Αλέξης πάτησε την σκανδάλη και… συνάντησε με μιας την Μυρτάλη στον άλλον κόσμο.

Ο Αλέξης αυτοκτονεί. Η είδηση του θανάτου του πέφτει σαν κεραυνός στη Μάνη και διχάζει τις οικογένειες. Η Μαρίνα εξακολουθεί να βιώνει πολύ τραγικά τον χαμό της φίλης της και ο Ισίδωρος με τον Μάνο κάνουν ό,τι μπορούν για να την παρηγορήσουν, καθώς ανησυχούν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.

Από μια κουβέντα της Αρετής, ο Στέφανος καταλαβαίνει πώς η μητέρα του δεν έχει συγχωρέσει στ’ αλήθεια τον Φίλιππο και έχει κάτι άλλο στο μυαλό της, οπότε προειδοποιεί τη Βασιλική. Η Εύα αποχαιρετά τον Χρήστο, αφού πρώτα του εξηγεί κάποια πράγματα. Ο Κουράκος λέει στην Δήμητρα ότι είναι κι αυτός πεπεισμένος για την ύποπτη στάση του Δημοσθένη. Η Μαργαρίτα πηγαίνει στον Ισίδωρο και, υπό το βάρος των ενοχών της, υποβάλει παραίτηση.