Αποκαλύψεις Ζαχαρέα για το ντιμπέιτ: Oι περισσότεροι δημοσιογράφοι πάθαμε από μια καταστροφή

25 Μαίου 2023 - 19:51 | Media
Αποκαλύψεις Ζαχαρέα για το ντιμπέιτ: Oι περισσότεροι δημοσιογράφοι πάθαμε από μια καταστροφή

Η Μάρα Ζαχαρέα σχολιάζει το debate και αποκαλύπτει τις... άτυχες στιγμές των δημοσιογράφων. Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Μάρα Ζαχαρέα.

Η δημοσιογράφος και anchorwoman του Star, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, φιλοξενήθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο debate των πολιτικών αρχηγών στο οποίο η ίδια συμμετείχε.

«Αυτό το debate δεν θεωρώ εγώ πως ήταν αστείο και θα σου πω γιατί. Ήταν όντως μέσα σε ένα αυστηρό πλαίσιο που ορίζει η διακομματική, γιατί πάντα είναι όλα έτσι. Οι πολιτικοί αρχηγοί θέλουν να νιώθουν ασφαλείς, κακά τα ψέματα», σχολίασε αρχικά η Μάρα Ζαχαρέα.

«Μέσα σε αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο εγώ θεωρώ ότι και ειδήσεις βγήκαν και πολιτικό κλίμα υπήρξε. Αυτό που δεν έμαθε κανείς για αυτό το debate και θα σου το πω αμέσως τώρα είναι ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έπαθαν από μία καταστροφή. Μόνο ο Παναγιώτης Στάθης και ο Αντώνης Σρόιτερ τη γλίτωσαν», περιέγραψε στη συνέχεια.

«Εγώ έπαθα χαλάζιο στο μάτι λόγω μόλυνσης από το eye-liner, γι’ αυτό και βγήκα άβαφη. Η Ράνια Τζίμα έπαθε ίωση, δεν είχε φωνή και έκανε δύο κορτιζόνες. Η Σία είχε πάθει ψύξη και δε μπορούσε να στρίψει το κεφάλι της από τη μία πλευρά.

Και εκεί που είχαμε μαζευτεί οι γυναίκες και λέγαμε όλα αυτά που μας είχαν συμβεί, γυρνάει ο Γιώργος Παπαδάκης και μας λέει: εγώ έπεσα στις σκάλες και έχω μελανιάσει στο πόδι. Και γυρίζει ο Γιώργος Κουβαράς και μου λέει με χιούμορ: πώς τα βλέπεις, θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο στούντιο;», αποκάλυψε η Μάρα Ζαχαρέα για τη βραδιά του debate.

«Αυτή ήταν η κατάρα του Τουταγχαμών, να μην ξαναγίνει ποτέ», σχολίασε με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς.