Επικαιρότητα:

Σασμός: Ο παπά-Μιχάλης λέει την αλήθεια που κρατούσε κρυφή

25 Μαίου 2023 - 21:44 | Media
Σασμός: Ο παπά-Μιχάλης λέει την αλήθεια που κρατούσε κρυφή

Ανατρεπτικές προβλέπονται οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός», καθώς ο παπά-Μιχάλης θα αναγκαστεί να αποκαλύψει κάτι, που θα αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα στις ζωές κάποιων.

Όταν ο Νικηφόρος είχε κάνει τεστ DNA, αποφάσισε να μην μάθει την αλήθεια και το κατέστρεψε. Ο μόνος που είδε τα αποτελέσματα ήταν ο παπά- Μιχάλης, ο οποίος ορκίστηκε να μην αποκαλύψει ποτέ ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου.

Τη στιγμή όμως που η σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού έχει φτάσει σε τέλμα, μετά την αποκάλυψη για τον φόνο που έκανε ο Μαθιός και εκείνη ζήτησε διαζύγιο με τις διαδικασίες ήδη να προχωρούν από την Στέλλα, ο όρκος που είχε δώσει ο παπάς του χωριού, φαίνεται πως θα καταπατηθεί.

Η Βασιλική είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της με την πράξη του Μαθιού, και εκείνος δεν ξέρει πλέον τι να κάνει, καθώς έγινε αυτό που φοβόταν τόσο καιρό, έχασε την Βασιλική…

Βλέποντας τη Βασιλική σε αυτή την κατάσταση, ο παπά-Μιχάλης στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», αποφασίζει να αθετήσει τον όρκο του και μια μέρα που την συναντά της αποκαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του Νικηφόρου, σύμφωνα με το DNA.

Συγκλονισμένη η Βασιλική απ’ όσα ακούει, κλείνεται πάλι στον εαυτό της κρατώντας προς το παρόν το μυστικό αυτό ενώ η ίδια θα πρέπeι να αποφασίσει τι θα γίνει με τον Μαθιό. Μπoρούν να είναι ξανά μαζί ή όχι…;

youfly.com