Επικαιρότητα:

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ποιοι ήρωες πεθαίνουν– ποια νέα πρόσωπα προστίθενται στο καστ τη νέα σεζόν

26 Μαίου 2023 - 10:28 | Media
Κάνε ότι κοιμάσαι: Ποιοι ήρωες πεθαίνουν– ποια νέα πρόσωπα προστίθενται στο καστ τη νέα σεζόν

Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» αποδείχθηκε ένα από τα γερά χαρτιά του φετινού προγράμματος της ΕΡΤ που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, που το παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα και μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης, το ERTFLIX.

Με ένα λαμπερό καστ άξιων ηθοποιών και πρωτότυπο σενάριο που εστιάζει στο εδώ και το τώρα, η σειρά έκανε τη διάφορά μέσα στον κατακλυσμό προτάσεων που δεχτήκαμε φέτος στο πεδίο της μυθοπλασίας.

Στη δεύτερη σεζόν που ανακοινώθηκε θα δούμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τη Νικολέττα Κοτσαηλίδου, τον Δημήτρη Καπετανάκο, τον Βασίλη Ευταξόπουλο, την Φωτεινή Μπαξεβάνη, τον Γιώργο Δεπάστα, τη Βίκυ Μαϊδάνογλου και τη Γεωργία Μεσσαρίτη.   
Από τους πρωταγωνιστές που αποχωρούν είναι η Έμιλυ Κολιανδή, την οποία θα δούμε σε άλλη τηλεοπτική σειρά -δεν είναι ανακοινώσιμη για την ώρα- ενώ, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κομβικό ρόλο θα παίξει η Τζένη Θεωνά, που θα εισβάλει στη σειρά από τη νέα σεζόν.

Μιλώντας στην προβολή που οργάνωσε η ΕΡΤ για τα μίντια του τελευταίου επεισοδίου του πρώτου κύκλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την υποδοχή που επιφύλαξε το κοινό στη σειρά και την επιστροφή του στη μυθοπλασία.

«Είναι εντυπωσιακό γιατί λες “τι ωραία πάω στη δουλειά”. Αυτό μου συμβαίνει κυρίως στο θέατρο γιατί φτιάχνω εγώ τη συνθήκη και στους “Απαράδεκτους” που ήταν κάθε ημέρα εκδρομή». 
Για το κεφάλαιο «παρουσίαση» ήταν κατηγορηματικός. Δεν τον ενδιαφέρει να επιστρέψει. «Δεν το νοσταλγώ καθόλου. Έκλεισε ένας κύκλος για μένα. Το ευχαριστήθηκα, έδωσα ό,τι έδωσα, πήρα ό,τι πήρα. Πήρα πολλά με τόσους σπουδαίους ανθρώπους αλλά φτάνει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

v-csvylzruugxt